tisdag, mars 28, 2006

Jamen fetnej

Nu är det vår (har Aaron sagt) och då inträffar två saker:

1) Man kan gå ut och springa
2) Det finns inga ursäkter för att inte gå och ut springa

Att jordvallen utanför mitt fönster har börjat ändra nyans från smutsvit till grönbrun och att fellow bloggers alltså uttalade sig om årstidsövergången fick sätta punkt för min inaktiva period. Med joggingskor på tassarna och rosa smula på skam begav hon sig således ut i spåret. Well, säg så här:

1) Det är inte alls vår
2) Jag kommer att dö i lunginflammation (som Max)

Till att börja med regnade det. Joggingskor är inte helt vattenresistenta, liksom är inte mitt psyke. Vidare kunde jag glömma att springa i någon form av spår. Skogen är ett jävla träsk fyllt av slush puppie. Sist, men inte minst, har min så kallade inaktiva period varat sen i oktober förra året, vilket har gett mina muskler och min kondition nätta fem månader på sig att förtvina samt fullständigt ge upp hoppet. Det var rossligt, alltså. Tänk er en kran med mjölksyra. Tänk er ett par lårben som tillbringare. Typ så. För att återfå självkänslan och normal hjärtrytm tänker jag nu skälla ut helvetes jävla bajs-Aaron (helvetes jävla bajs-Aaron!) och lyssna på Miles Davis resten av eftermiddagen.

11 kommentarer:

Blogger Chris sa...

pretty please maria, kan du inte recensera din? det skulle göra mig mindre ensam... kärlek.

3/28/2006 4:51 em  
Blogger odenplan.nu sa...

Ja..vafan skulle du ut och kuta för? Krya på dig commerade!

3/28/2006 5:11 em  
Blogger Chris sa...

hallå eller, hört talas om beach 2006?

3/28/2006 5:13 em  
Blogger odenplan.nu sa...

Nope...det har jag inte. Berätta mer...

3/28/2006 5:27 em  
Blogger Chris sa...

det är till för oss som är lite osäkra. om vi har rutor på magen och muskler på vaderna behöver vi inte låtsas om det. man blir snygg i bikini. snyggare that is. och bikini har man på stranden. strand på utrikiska, beach. snart är det sommaren 2006. då är man på beachen. just det ja... ärume?

3/28/2006 5:47 em  
Blogger eff sa...

Jag laddar hårt för beach 2012. Det känns som ett rimligt mål. 2012 löper länsstyrelsens beslut ut också. Det som förbjuder mig att vistas utan kläder bland folk, menar jag.

3/28/2006 6:09 em  
Blogger Nini sa...

Eh beach 2006 ska man fixa på gymmet. Jag fixar =)
Och om jag inte hinner fixa innan säsongen börjar - so fucking what?!? Jag gillar inte bikini iaf. Så det så!

3/29/2006 4:02 em  
Anonymous Anonym sa...

1. Aaron har fel. Det finns massor med ursäkter att inte springa (framförallt, om man inte vill ska man inte).
2. Om du ändå plötsligt skulle vilja kan du få låna mina stencoola orienteringsskor, helröda gummiliknande med dragkedja. Om det inte varit för metalldubbarna på undersidan hade jag inte blivit förvånad att se dem på mr ämmpatti.

3/29/2006 7:45 em  
Anonymous Anonym sa...

Jag glömde…om du blir smutsig längre upp än på fötterna så har jag även allehanda modeller tights att låna ut. Kanske rosa-lila-svarta-spräckliga? Med viss risk att de är lite fladdriga dock. Det är möjligt att de blåröda är mindre.

3/29/2006 7:57 em  
Blogger Chris sa...

rosalila? jamen ge mig baby doll!

3/29/2006 8:59 em  
Blogger Babushka sa...

Eh? inga ursäkter för att inte springa? jag kan komma på 100 ursäkter. Skulle aldrig falla mig in att hänge mig åt något så obehagligt!

Beach 2006? Allvarligt vem bryr sig. Det är ju inte du som behöver lida av att titta på din slappa kropp, det är alla runt dig...och vem bryr sig egentligen om vad andra tycker. Inte jag. Seriöst. Jag skiter faktiskt i hur andra tycker jag ser ut i en bikini. På sommaren är det (förhoppningsvis) varmt och då måste man bada.

Våga vägra osäkerhet!

3/31/2006 4:04 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida