söndag, oktober 08, 2006

I once took the train to Spandau

Okej, blablabla: en del gamla bekanta på V's 25-årsfest, vidare till vampire lounge, blackberry daiquiries, auf Deutsch bitte, min gamla dubbelpartner bakom bardisken surprise surprise, taxi hela vägen hem och så givetvis lite knäckebröd i köket innan läggdags, men det är mindre viktigt.

Det sitter en katt i vårt badkar! Sulan och Ångström haver förenats i skön söndagsångest och förlägenhet och intar nu mer varsin vrå av lägenheten, Sulan alltså i badkaret och Ångström växelvis under min och E's säng. De har pussat på varandra utan att vare sig väsa eller slåss. Sulan är enorm och Ångström är jävligt liten. Vi är kära och lyckliga och jag bakar bullar som en annan mystant och tänker mig att nu, nu har jag allt jag behöver.

Singeltjejer och katter, var det så? Hoppas att det fungerar i ickesingulärt tillstånd också. Headspin, I know. Det händer så mycket här i livet. Det är kul, nästan hela tiden. Man får komma ihåg det.

5 kommentarer:

Anonymous moisthlm sa...

Kul! :-)

10/08/2006 9:55 em  
Blogger Jenny sa...

Men alltsa: kan man inte fa se en bild pa underverken? Och garna pa katterna med.

10/09/2006 2:10 fm  
Blogger Studiomannen sa...

Bra att du var i köket. Knäckebrödsmulor är inte en källa till glädje. Idag är jag riktigt jävla aptrött på livet, universum och allting.


Ända till min baksmälla ger med sig. Å andra sidan ska jag till tandläkaren då.

10/09/2006 9:30 fm  
Anonymous .m. sa...

Jenny>> Håller med, en bild på bullarna hade man ju velat se.

10/09/2006 3:31 em  
Blogger Christina sa...

vi har ätit MYCKET bullar på jobbet. asså, mycket som i att jag kommer att vara orsaken till folkets åldersdiabetes, help me god. nåväl, vi blir trinda och mjuka av dem.

10/09/2006 5:06 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida