torsdag, november 23, 2006

Torsdag 23/11

En dag fylld av blandade händelser, heliga moder Maria. Jag tycker alltid att det är trevligt att bli utskälld och gärna innan lunch. Kvinnan hade dessutom mage att påpeka att hon själv hade varit i min situation (utskälld stackare bakom disk) under tio års tid, var på jag uppriktigt sårad och med handen på bröstet frågade henne med mina nästan tårdränkta ögon varför hon i så fall behandlade mig på det viset. Då höll hon käften, kärringen. Obegripliga händelser, före lunch alltså.
Sen blev jag attackdeprimerad utan att fatta varför. Efter två timmars moloket stirrande in i intranätet analyserade min avskurna hjärna fram anledningen och fann den vara hemrest pojkvän. Ja, ni kanske undrar varför det tog två hela timmar att dra den slutsatsen och jag kan bara skylla på ovana. Så här är det. Raset blir så ohjälpligt påtagligt när han inte är här längre från att ha varit här så.. mycket. Inte liksom länge men mycket. Sabla as.
När jag kom hem var i alla fall min alldeles egna E hemma och fipplade papper i köket så jag fick mig middagssällskap innan hon for för att vara barnvakt åt systerdotter. Vi ska leka hela lördagen, har vi bestämt. Ity E är skadad i huvudet ska vi gå på öppet hus i riksdagen först och sen blir det troligtvis lite julklappsshopping. I så jävla god tid så man dör. Jag har en idé men den är klart outvecklad. Själv ska jag önska mig kläder, bara kläder. Det sista jag behöver, det enda jag vill ha.

7 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Pojkvänner är as,
även de vackra.

11/23/2006 9:34 em  
Blogger egoistiska egon sa...

jag ska också julklappshoppa på lördag. jag längtar! ska bli så roligt. som tröstshopping.

och inte för att jag vet om det muntrar upp, men varje gång jag hoppar av/på vid ropsten så tänker jag på dig nuförtiden.

11/23/2006 11:03 em  
Anonymous Anonym sa...

Då jag extraknäckade uppe i Saluhallen:
Dam i hatt (var hittar de dessa tingestar!!?) tycker det går lite väl långsamt vid fiskdisken och frågar irriterat; "Vad har ni för kösystem här egentligen?"
Erik Lallerstedt svarar lugnt; "Här går vi efter utseendet, ställ er sist i kön!".

Så skall en slipsten dras!

11/24/2006 6:28 fm  
Blogger Chris sa...

anonym, ja sannerligen speciellt de.

egon, vad kul! jag undrar om vi har setts här någon gång utan att veta det.

henry, så underbart! jag ska lägga den frasen på minnet minsann.

11/24/2006 7:34 fm  
Blogger egoistiska egon sa...

ja! det har vi säkert. eller kommer. du får spana efter lång brud och jag får spana efter krulligt hår? ;)

11/24/2006 2:20 em  
Blogger Chris sa...

haha, na.. jag är mest yvig i håret nu mer. det är så långt och jag drar nästan alltid ut det. är också lång dock, får sikta på 175 cm över havet. (oftast ser jag ut som en kontorshagga, men jag hoppas att skenet i detta fall bedrar.) brukar ha kulturdelen i näven.

11/24/2006 2:39 em  
Anonymous Anonym sa...

egoegon>> håll utkik efter auran så hittar du

11/24/2006 2:40 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida