måndag, juli 28, 2008

Topp fem

1) Nynäs havsbad, grymt bra. Förutom att vi smorde in oss med faktor 30 och därför kom hem exakt lika bleka som när vi for, men man får väl fortfarande d-vitamin i sig? Fab middag, fab hav, fab löve. Och vi såg en iller! En livs levande alltså, kändes konstigt. Sen blev vi fulla och hoppade på en gräsmatta där det stod gå ej här och vi har aldrig varit rebeller så det var på tiden.

2) Dagen oops, var miljövidrig och köpte en klänning. Hela stan kommer ha den, jag behövde den inte (duh) och jag är fin som en liten teskedsgumma i den.

3) Nada i fredags, Matt aka the Kunk rockade bakom skivspelaren! Play it again Matt.

4) Men jag är så hungrig just nu att jag hallucinerar och ser ostmackor tala till mig?

5) Lyckan, ommodellerad cykel! (Utanför kinaaffärn på Ringvägen står det "closed for remodelling" och jag funderar på hur man exakt gör så, med en livsmedelsbutik.) Anyhoe, jag har gnällt på min cykel för att man sitter så dåligt på den och får ont i ryggen, och så beställde min extremt rara pojkvän ett nytt fint styre till mig och fixade om hela cykeln. Det är sanslöst, jag svävar fram.

3 kommentarer:

Blogger Matt sa...

Snälla fina Christina. Tack för att du kom. Det betyder mycket.

7/28/2008 9:30 em  
Blogger Maria sa...

jag har önskat mig en riktig kärringcykel i flera år. det skulle vara fint, men jag får aldrig någon.

7/28/2008 10:31 em  
Anonymous christina sa...

matt, nöjet var verkligen helt på vår sida.

maria, gör som jag då: tag din gamla men byt ut styret. det gör verkligen stor skillnad. man kan köpa styren online på länken nedan. pusspusshttp://www.kronan.com/TradePoint/Item_View?itemNo=280010&menuS=Cykel

7/29/2008 7:33 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida