fredag, februari 17, 2006

Har Peter Jihde tupé?

O skrev:

Hej Jan!

Jag har sett på hockeyn med några kompisar som hakade
upp sig på frågan om huruvida Peter har tupé eller inte. Själv tror
jag att det är en naturlig kalufs, men jag tänkte att du kanske
kan gå upp och dra lite i håret på honom så vi kan få ett svar på
frågan en gång för alla.

Med vänlig hälsning

O


Jag undrar faktiskt också. Hans hår är liksom... bara vileda quickmopp all over. Inväntar svar från OSombudsmannen Jan.

16 kommentarer:

Blogger eff sa...

Åh, jag vet! Jag har reagerat på samma sätt. Det är konstigt som fan, håret. Det ser liksom ut att ligga ovanpå huvudet snarare än att vara utvuxet ur detsamma. Sehr märklich...

Och vad är det med OS-ombudmannens jävla slipovers? Det känns väldigt utstuderat. Väldigt SYO-konsulent, på nåt vis. "Slipover, det är jäääävligt passivt och snällt, ingen är rädd för någon i slipover. Vi kör med slipovers på Rippe. För fan!"

Glasögon och slipover...

2/17/2006 8:59 fm  
Blogger Christina sa...

var det den limegröna slipovern? jag tänkte på den också!

2/17/2006 9:06 fm  
Blogger eff sa...

Limegröna, orangea. Alla möjliga färger, men alltid en slipover på Rippe. Ju mer jag funderat på det ju mer inser jag hur självklart det är. Aggressivitetens antites är en slipover. Lägg glasögon till det och du har den perfekta ensemblen för ett "folkets språkrör".

Över lag är just stickade plagg väldigt avväpnande.

Jag känner att det här borde forskas i. Jag tror jag är något stort på spåren. Eller så är jag bara pre-frukost-yr.

2/17/2006 9:10 fm  
Blogger Christina sa...

hmm... wanna come over? kaffet är klart. nämen usch vilken ohyfsad invit. vi kan fråga shirley om antiteser, hon är ballast i stan för hon doktorerar på tema.

2/17/2006 9:18 fm  
Blogger A. sa...

Upprörande det här hackandet på Jihdes hår. Har man fått en frisyr uppkallat efter sig "Jihde-frillan" funkar den... Precis som en Jennifer Aniston klippning..

Ett av mina nyårslöften att skaffa en Jihde-frilla...:-)

2/17/2006 10:42 fm  
Anonymous ely sa...

jag har alltid förundrats över att jennifer aniston är så upphåsad. både hennes hår och hennes påstådda snygghet. hon ser ut som vem som helst. hennes frisyr är en rak supertråkig orgie i menlöshet. hennes ansikte saknar helt utmärkande drag och egenheter samt att hennes ögon sitter tätare än björn borgs. men beauty is in the eye of the beholder och smaken är som baken.

2/17/2006 1:34 em  
Blogger Christina sa...

jees, dålig morgon holmskan? vi ses ju ikväll babe, wazup? löve.

2/17/2006 2:23 em  
Blogger A sa...

Haha. Ett "a" till och förvirringen är total. Imotsats till a-med-punkt så tycker inte jag att varken Jihde-frillan eller Aniston-frillan funkar... Och trots att jag känner mig småond så måste jag säga att tacka vet jag Elisabeth Höglund. Här snackar vi högklassigt hårkonstverk/statement/bäverbo.
http://www.expressen.se/content/1/c6/12/54/71/3b9512a7.jpg

2/17/2006 5:02 em  
Anonymous ely sa...

hej bullen: jag har en kompis som är kär i rickard wolff. vad ska hon göra?

2/17/2006 5:04 em  
Blogger Christina sa...

a utan punkt: jag fattar ingenting. eller det gör jag ju, men i alla fall. shit, sorry. elisabeth höglund äger. att hennes hår får plats i rutan är ta mig fan ett fysikaliskt fenomen.

holmskan: jag tycker nog att du bör överväga att hitta ett för dig lämpligare objekt. säg t ex en kille. jag råkar ju veta att du är straight. åtminstone för det mesta. rikard är upptagen.

2/17/2006 8:14 em  
Blogger A sa...

Tittar på Jihde nu.

Och skrattar jättehögt.

2/17/2006 8:15 em  
Blogger Christina sa...

jag också, det liksom bubblar i magen på mig. härligt att fröken skrattar.

2/17/2006 8:22 em  
Blogger Christina sa...

(nej, det var alltså _inte_ nåt jag åt.)

2/17/2006 8:22 em  
Blogger eff sa...

Höglund var ju elitcyklist förr om åren. Och kopplingen tempolopp över 50km i motvind och hennes nuvarande kalufs känns ju närmast övertydlig.

Antingen det, eller så slutade hon under 80-talet att läsa all form av media och har inte insett att tuperingstrenden sedan försvann (men snart kommer den tillbaka och då tillber de unga Höglund och hon får komma med hårspraytips i söndagsbilagorna). "En burk spray till frukost, bättra med en halv till lunch och töm den inför kvällsvarden på restaurant." (Sidospår: hur stor del av ozonhålet är Höglunds fel?)

Angående Aniston så finns det ju ingen explicit formel för absolut fysisk skönhet*. Jag tycker hon är ganska snygg. Att resonera i banorna "hon ser för vanlig ut, därför är hon inte attraktiv" har jag aldrig gjort. Det är ju som sagt beskådaren som bestämmer vad som är snyggt och vad som inte är det.

* Dock har en plastikkirurg tagit fram en mask baserad på det gyllene snittet som han använder för att justera underbett, näsor och liknande, och resultatet är slående - det blir jävligt bra när han följer de mått masken ger honom. Men det är ju ändå bara en grovyxad modell för hur proportionerna relaterar till varandra, och det är ju långt ifrån allt när det gäller fysisk skönhet.

2/17/2006 10:29 em  
Blogger Christina sa...

eff, som alltid levererar du beundransvärda analyser. ditt ozonhål och vems fel det är... asså, ely är kär i dig. jag också. kärlek.

2/17/2006 10:40 em  
Blogger eff sa...

Så det var det som fattades? Skeva omvärldsanalyser filtrerade genom något slags bearnaisesåsrus?

Och om ni nu inte bara leker med mina känslor för att komma åt min kropp (höga odds för det), ger en snabb överslagsräkning att antalet flickor som varit kära i mig nu stigit med ett oändligt antal procent (och ja, jag vet att oändligheten gånger noll inte blir två, men ändå).

2/18/2006 10:03 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida