fredag, mars 17, 2006

Borde läsa om planvågor

Jag borde köpa strumpbyxor. Detta guds straff till kvinnan som smiter åt, håller upp, klibbar fast och bränner vid. Nylon är sannerligen vårt fängelse. Jag har vackra ben. Okej, dagens jag tycker om mig själv är avklarad och nu måste man planera vininköp. Vad tycker de om? Rött, vitt, rosé eller sofistikerat Tokaji? Blommor verkar vissna (är det bara mina?) och choklad är onyttigt. De är ju ingen tjej, heller. Innan jag åkte till syster C i ondags hade jag fått lockigt hår. Det var helt sjukt för jag gick och lade mig med stort ståltrådsburr och vaknade med guldlockar. Nu är jag både rådvill och förtjust. Ska jag dra ut det eller krama upp det? Om det senare behöver jag köpa jättedyr mousse på orange flaska med namn på franska jag inte kan uttala. På lördag (please God, må det vara sant) ska två bli tre och jag får dansa med både Shirley och Liza efter middagsmys med Knyttet. Underbart, fantastiskt och troligtvis det sista jag gör. Att vara rädd finns det inte rum för idag.

6 kommentarer:

Blogger Ms.Take sa...

Jag vill också vakna med guldlockar. Go for the french stuff, Goldilocks :)

3/17/2006 11:09 fm  
Blogger Christina sa...

okej, you got it!

ps. kom hit på lördag. vi ska vara galna och ha kalas hos shirley.

3/17/2006 11:12 fm  
Blogger Ms.Take sa...

Hmmm, skall ju ändå åka till Halmstad för att tenta på lördag - då är ju Linköping nästan ingen omväg alls =)

3/17/2006 2:53 em  
Blogger eff sa...

Bränner vid? Tillagar man strumpbyxor? Jag trodde den ätbara sorten åts au naturelle, som det heter på utrikiska.

Jag är förvirrad.

3/17/2006 3:34 em  
Blogger Christina sa...

det bränner i den mening att det är ungefär lika bekvämt som att skrapa upp sig på golvet i gymnastiksalen nr man föll ner från bocken. jag HATADE redskapsgymnastik. jag har alltid sett den självklara parallellen nylon- brännskador sen lågstadiet. tydligen i min ensamhet.

3/17/2006 5:30 em  
Anonymous eff_som_inte_loggat_in sa...

Är det en konstant värme då, alltså? En konstant ramla-ned-från-bocken-känsla (jag ska inte skoja om ordet "bock" här, även fast jag kan om jag vill)? Det verkar otrevligt.

I sådana fall, borde man inte försöka ta fatt på den. Lagra energin och sedan sälja den. Fjärrvärme i byxan på nåt vänster. Om alla kvinnor bar sådana byxor kanske vi kan stänga en reaktor i Forsmark?

Att jag inte ser parallellen kan ha att göra med mitt ofrekventa bärande av dessa hudnära fiberkompositioner.

3/17/2006 7:46 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida