torsdag, april 13, 2006

När man inte kan sova

Lilla vän, vill man säga, förvirrade före detta unga och radikala lilla vän. Hur var det nu med mediacirkusen? Har du eller har du inte bidragit och sedermera dragit nytta av den? Jag skulle inte vilja påstå annat. Du byter spår alldeles för tvärt för att lura någon. Tvättbjörns-make up gnor man inte inte bort på ett dygn, lilla vän. Jag tyckte aldrig särskilt mycket om dig ändå men som katalysator var du underbar. Det måste finnas någon, gud bevars, som går i bräschen och inte kan skriva ihop. Du var den lilla vännen, och det gjorde du bra. Nu vill man ge dig en kajal, lite självbevarelsedrift och ett kikhål in i framtiden. Man vill be dig titta genom det, med ditt nymålade öga och se på dig då, som du var nu. Som man badar får man cykla, tänk på det. Det är inte lätt att vara koncis alla gånger, särskilt inte när man anstränger sig för att vara diffus, när man livnär sig på att vara ett moln av inkonsekvens. Det fanns en vakans. Utan den posten hade du aldrig blivit något, men kunde tack vare den förvalta dina förvirrade åsikter. Så gå nu inte omkring och tro att denna nykristlighet med potatisbak och rosa jumperset kommer att hålla i sig. När du är 45, lilla vän, då kan du byta om igen. Bli radikal och kasta ut. I alla fall om du vill fortsätta att vara något. Lilla Linda Skugge, håll dig inte till din tro.

7 kommentarer:

Blogger Nini sa...

Ja men jaaaaaaaaaa!!!
Tror hon på fullaste allvar att hon är trovärdig efter det här? När man inser att den passionen som hon hade när hon verkligen brann för feminismen (vilket jag för övrigt tyckte var bajs, men iaf) var lika äkta som Silvstedts tuttar!?!
Tror hon att hon får någon som helst genomslagskraft med sina mjuka lockar , i sitt naturligt färgade hår och sitt smink i naturliga nyanser??

Att tala om för tjejer som ser upp till henne att tvätta av sminket känns så där lagom schysst.
Bara för att hon har blivit ordentligt påsatt å fött barn så försvann feminismen som genom ett trollslag (eller kanske en ordentlig krystning).

Jag ser motargumenten:
Bah, humbug! Allt en feminist behöver är ett redigt knull å lite bullbak. Kolla på Skugge va lycklig hon är nu!

*GNNNNNNNNNNNH*
Jag gillade henne inte då. Jag gillar henne inte nu heller.

4/13/2006 9:04 fm  
Blogger eff sa...

Jo, hon har ju gått från att vara lite radikal till någon slags värdekonservativ moderat med fascistoida tendenser (med lätt tvångsmässig renlighetsnoja).

För övrigt skriver du ju klockrent även mitt i jävla natten. "Som man badar får man cykla" ska jag genast börja använda.

4/13/2006 9:10 fm  
Blogger Kapten Napalm sa...

Linda Skugge är ond. Hon är en ond förebild.

4/13/2006 9:38 fm  
Blogger Kunken sa...

Skugge lever i sin egna lilla värld. Hon har förlorat kontakten med verkligheten.

4/13/2006 12:27 em  
Blogger Liza sa...

Big time!

Var tvungen att ta paus och gå loss på ett eget inlägg om saken.

4/13/2006 1:02 em  
Blogger Andreas sa...

Linda kan äta bajs. Hon skriver ju skit, så det vore inte mer än rätt.

Japp, så var det med det.

4/13/2006 2:49 em  
Blogger Grus sa...

Ännu ett bevis på att allt bra kommer mitt i natten :)

4/14/2006 1:08 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida