onsdag, april 12, 2006

Go fug yourself old lady

Damen, nej kärringjäveln, med den röda mössan var just här. Jag hatar henne. Med innerlig passion och gränslös avsky hatar jag henne. Hon har ett par hundra tusen på ett konto, är dinosauriegammal och tror att hon är bankens bästa kund. Hennes mun är som ett streck. Snipiga helvetesbitch. Hon tittar på mig under sina skräckfula glasögon från Statoils billighetsställ, fipplar med låset till sin oäkta gucci och väser åt mig som en svan. Saldot lilla gumman, på balanskontot. Vänder bort huvudet medan jag ler och ber om legitimation. Hon blir förnärmad, jag vet att hon blir det, eftersom hon inte blir igenkänd och måste identifiera sig. Jamen kärringfan, detta är ett bankkontor. För i helvete, det är ju dina pengar jag skyddar! Hon får sitt saldo på en lapp och skjuter upp glasögonen. Tittar purket, kommenterar min handstil som är för smått för hennes starr och ber om att få det skrivet större. Eller ber och ber, beordrar mig. Inte så pyttigt du lilla gumman, jag seeeeer ju inte. Seeeeer ju inte, kraxar hon. Hennes suddiga läppkonturer fladdrar, näsborrarna klibbar, ödlehänderna krampar. Jag får lust att printa ut hennes jävla saldo på ett a4-ark i 44-punkters.

Jag är så trött på gamla människor. Min handstil är vacker, sådetså.

17 kommentarer:

Blogger Andreas sa...

Som de eviga poterna och stora tänkarna Beavis och Butthead en gång konstaterade:

"Old people suck!"

(Fast, en annan gång, när de retat upp sin granngubbe till vansinne och sedermera fått honom arresterad så konstaterade de när polisen kom och tog honom: "Old people are kinda cool anyway")

Eh. Ja, alltså, det ska mycket till för att någon annan än min mormor ska klara sig från min pensionärsvrede.

INTE kärlek, russinjävlar!

4/12/2006 11:37 fm  
Blogger eff sa...

Vacker må den kanske vara, det var ju storleken hon inte klarade av att läsa. Det är ju en i sammanhanget ytterst väsentlig skillnad.

Gamla människor kan vara roliga, tycker jag. De har kommit upp i den åldern när de liksom skiter i allt vad folk tycker om dem. Gamla människor är punk. Rosa basker är fan den nya tuppkammen...

För övrigt undrar jag om det inte är bra för dig att vara arg. Med meningen att det kanske ökar på blodtrycket upp till åtminstone Argentinas BNP, som ju faktiskt låg högre under 1997-98 i alla fall...
Det blir oftast så roligt när du är arg också.

4/12/2006 11:59 fm  
Blogger Nini sa...

I hate old people!!!
Dom luktar illa (oftast)
Är sjukt långsamma
Har en massa grejjer för sig som dom tror att dom kan komma undan med bara för att dom är 2 steg från döden
Hör dåligt
Ser dåligt
Gnäller på allt!

Å jag ska LÄTT bli en sån när jag blir kärring. Jag ska bli ett sånt jäkla sursnöre! Ska ha en pigg på min käpp som jag ska sticka i folks fötter på tunnelbanan, ska slåss med min handväska å så ska jag bjuda ungdomar på förgiftat godis.
Maaaahahahahahahahahaaa!!

4/12/2006 12:03 em  
Anonymous Anonym sa...

"De var typiskt sådana tjejer som en tjej som jag, på 25, inte kan komma överens med. Man är så nära men så oerhört långt ifrån. Det som är viktigt för dem känns skämmigt för mig men är fortfarande i någon mening viktigt."...sen så log ni tillsammans åt en unge och du fick nåt gemensamt med dom...Du kan nog hitta nåt gemensamt med tanten oxå ska du se...hon ligger bara lite före dig i utvecklingen:-)

4/12/2006 12:41 em  
Blogger Ms.Take sa...

Vart går gränsen för gammal?
*tittar sig oroligt omkring*

För några dagar sedan hade jag bråttom i mataffären. Jag småflämtade och såg säkert jättestressad ut. Framför mig i kassakön stod en liten gumma - ja, precis så, astridlindgrenaktig liskom.

Hon vände sig om, troligen på grund av mitt flämtande, och tittade medlidsamt på mig. Så sa hon"Gå före du, lilla gumman. Jag är så gammal, jag har all tid i världen" Jag tackade henne och log.

Medan jag rusade ut ur butiken slog det mig... Så är det ju inte. Hon har ju nästan INGEN tid mer. Det är jag, som stressar så, som jämförelsevis har all tid i världen.

Träffar jag henne igen skall hon få en kram. Så det så!

Kärlek.

4/12/2006 1:15 em  
Blogger Nini sa...

Jag har sagt till en tant som stressade å trängde sig före mig i en kö att: skynda du, du har väl bråttom eftersom du snart kommer att dö.

Det var ganska elakt av mig...å gav mig säkert -1000 karmapoäng =(

4/12/2006 2:40 em  
Blogger Chris sa...

haha!

4/12/2006 2:58 em  
Blogger Fabbe sa...

Ha ha ha, det var fan det bästa jag läst på länge, oh vilken underbar beskrivning av hatet mot ödlan. jag har själv erfarenheter av dom där, hade en så riktig satkärring som granne för några år sen.

4/12/2006 4:19 em  
Blogger Fabbe sa...

Ja jo det gör man kanske. Dina idiotkunder träffar du face-to-face, mina tomtar till kunder får jag på telefon i härlig vårflod...

4/12/2006 4:33 em  
Blogger Chris sa...

var jobbar du? nåt back-office?

4/12/2006 5:08 em  
Blogger Kaptenen sa...

Varje gång kötthuvudena får övertaget genom att göra oss förnärmade och irriterade så vinner de. Le och ge fan inte henne vinsten i att bli irriterad. Varje gång du har förmågan att vara trevlig och käck tillbaka så kommer hon förtvina och försvinna. Precis som troll i solen.

4/12/2006 5:50 em  
Anonymous Anonym sa...

så sant så sant. oh captain my captain.

4/12/2006 8:14 em  
Blogger Fabbe sa...

yes dear, kundtjänst, lika själsdödande som det låter

4/12/2006 10:06 em  
Blogger Andreas sa...

Backoffice, second line, kalla det vad du vill, men jag har börjat tvivla på om det är kunderna eller first line som är dummast..

4/12/2006 11:32 em  
Blogger Chris sa...

a baby, jag förstår inte riktigt. gillar du kunder?

4/13/2006 7:50 fm  
Blogger Nini sa...

Oh nose, vi gillar inte kunder, inte!! Jag har nog aldrig fått så många frispel per kväll som när jag jobbade garderob förra året. Jhee-he-zuz va folk med alkohol i kroppen å för mkt pengar å för lite friska gener är dumma i huvudet! Sanslösa prylar jag har fått höra....

Fabbe jag lider med dig. I really do. Även om jag ibland är kund själv, och jag har haft mina duster med kundtjänster, så lider jag med dig...

4/13/2006 8:57 fm  
Blogger Andreas sa...

D: Eh, det är fan en väldigt begränsad skara människor jag gillar överhuvudtaget. Cynismen har tagit över mig totalt, jag har förbittrats inombords.

Så har jag iofs jobbat mycket både direkt med kunder och med de som tar hand om kunder, och vad är egentligen värst, puckade kunder, eller puckon som tar hand om puckade kunder?

Kunderna kan man inte förvänta sig så mycket av, men de som ska ta hand om kunderna ska inte vara lika puckade, eller ännu värre, förstår du slutsumman av det hela?

Katastrof I tell you.

Btw, kan du skicka mig ett mail, jag har en sak jag vill fråga, men vill inte skriva det i en kommentar...

4/13/2006 2:39 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida