lördag, maj 06, 2006

I come to you as a friend

Bistron, är på väg. Det får nog bli en tidig kaffe&oban innan den här damen går och lägger sig med sin hals och sina öron. Men innan, gud kom till Bohême så dricker vi drinkar och diskuterar Donna Haraway med Shirley. I'm gonna make her an offer she can't refuse. Gud alltså.

Kärlek.

5 kommentarer:

Blogger Dudette sa...

Jag har också gett Gud ett offer she can't refuse. Alla dödliga tror väl att hon är mutbar. Så jag låter mig själv vara lika naiv och fortsätter leva sjörövarliv.

5/06/2006 8:49 em  
Blogger mfp sa...

oban.. ta en åt mig också.

5/06/2006 8:58 em  
Anonymous Anonym sa...

Take out your gun.
Put a bullet in my head.
You will do mankind a favour.
Please kill me.
No one will miss my sorry ass.

5/07/2006 3:04 fm  
Blogger danne sa...

m. ... se så se så.... det kommer vi visst göra. stanna här med oss istället... Faktum är att du kan få käka frulle med mig o Christina om du vill och om hon vill ha med mig i sällskapet. Annars blir det bra ni två som dagen till ära blir serverade:

Pannkaksfrukost!!!!! Tadaaaa!

Allt i bästa beach-anda hämtad från södra Thailand (har förvisso inte varit där men det låter bra, eller hur?) Olika skålar med exotisk frukt står sporadiskt utplaserade på det gamla och vackra köksbordet av trä. Till pannkakorna med frukt är det tänkt att även lägga på en klick av den vispade grädden med färskrivet limeskal. Mjölk, en klassiker liksom kaffet gjort på nymalda kaffebönor i den franska pressen. Trots att det är ljusare på mornarna nu så står det ändå ett par tända levandeljus på bordet... Bara för att.

En mjuk godmorgonkram har ställt sig intill spisen och den växande högen av varma pannkakor. ;-)

5/07/2006 4:15 fm  
Blogger Chris sa...

danny boy, jag skulle så gärna vilja addera en treo också. men pannkakor låter underbart. mitt köksbord är gammalt, av trä och stulet. vi kan äta på det. m måste vara med, han får ha mina tofflor.

5/07/2006 10:29 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida