tisdag, maj 16, 2006

Tur att man kan äta würst i Berlin

Nivån på mina middagar när jag är på slätten, jag kanske inte borde dela med mig. Eller så lägger jag ut det i etern, ok då. Två dagar i rad, quinoa och spenat. Igår au naturelle, idag med lite riven ost på. Till anrättningen ljummet kranvatten och nyheterna. Mellanläge, vad är det? Antingen lagar jag mat som vore jag rik, eller så förvandlas jag till köksasket och äter tvåkomponentsröror omväxlande kalla och varma.

6 kommentarer:

Blogger magnus sa...

varma mackor med olivost, vanlig ost och saltgurka. den kvällsmaten har jag precis avnjutit. syndigt gott.

5/16/2006 6:50 em  
Blogger Akut Insikt sa...

Den svartröda eller ljusare varianten av quinoa? Ett väldigt okänt och gott "tillbehör".

5/16/2006 10:46 em  
Blogger Kunken sa...

würst och öl. Vad avundsjuk jag blir.

5/16/2006 11:41 em  
Blogger Nini sa...

quinoa???
Upplys mig darling C, vad är det?
Gjort av vad? Finns att köpa var??

5/17/2006 8:33 fm  
Blogger Christina sa...

nini baby, av varumärket saltå, mycket snygg rödrandig förpackning i paul smith-anda. det är en andisk gröda från början, nyttigt som fan, och gott. istället för ris eller pasta, typ.

puss!

5/17/2006 9:19 fm  
Blogger emma sa...

Quinoa. MUMS!
=D

5/21/2006 8:56 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida