söndag, juli 09, 2006

Carpe nox

Så ser jag en grön porsche rulla fram mitt i flytten och jag tänker att, det är en sådan jag alltid har velat ha. Sen min första leksaksbil, som av en händelse var en grön porsche, har jag önskat mig en just sådan. Den hade små dörrar som gick att öppna och en vinge där bak. Sen tänker jag att, cirkeln är nog sluten nu. Jag är vuxen, mitt ibland kartonger och kassar och pappa som står där. Det är inte min gröna bil men den finns i alla fall, i min närhet och svaghet.

Nu till något annat. Det var en herrans bra kväll igår. Hälleflundra gör sig utmärkt på grill och jag älskar dem alla, fina fina Gustaf och så Byxan 06, vilken smäll det kommer att bli! (Sista helgen i juli drar vi på camp till Byxelkrok, Öland). Man blir rastlös ändå ibland och som siktet var inställt på stan blev det så. Finlandssvenska, nakenbad (inga böter) och Cohens yrande om rävar. Alltså, den mannen och rävar, det är något magiskt. Det kan ha berott på att han trodde sig vara Pete D på vägen hem.

3 kommentarer:

Blogger danne sa...

C, linda. Si, he viajao. pronto estaré en casa. abrazo.

7/09/2006 5:06 em  
Blogger vstk sa...

ma chérie, såklart din kväll blev lyckad. vet du, att stil, grace och allt det där som du vill ha och som du har, det kommer inifrån och då spelar inga yttre faktorer någon roll. vi är vi och kan bara vara det. May I correct you, babe? vi är vi och kan enbart vara det

7/09/2006 5:41 em  
Blogger maggie may sa...

Åh. Tänk om vi hade kommit iväg lite snabbare från den västliga kusten, räven och jag. Nu kom vi hem snorsent och så snabbt byte av skjorta och så ner till Bermudatriangeln för att se om något hade hänt. Hade det inte.FANKEN att det skall vara så svårt att få till en sesning. Vad tror vi om nästa helg då? Nytt försök?

7/09/2006 7:03 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida