Husmorsskola
Idag är det till att vara helt sjukt husliga. Start 0700 med blekning av kläder i gigantisk klorinbalja, tvätt av desamma, dammsuga, möblera om lite, skruva upp saker på väggar (att nåla är också att vara händig), och sist men inte minst, vi ska ha middag. Inte vilken jävla soppmiddag som helst utan Middagsbjudning. Tänk söndagsstek och the whole shebang, inklusive extra allt. Laga mat? Na... vi är på väg till saluhallen, ska handla en stor bit kött vad det lider och lägga i ugnen tills den behagar bli klar. Jag har lusläst stora Cordon Bleu, om lammbogar och inläggningar och fan vet. Klättraren köper vin, Anna kanske också, så får vi se. Det ska bli päronhalvor på sprit till efterrätt. Vi känner att vi är bäst på spritbiten. Det är också absolut nödvändigt att få in chevre någonstans i menyn, annars ingen bal på slottet.
Helgen? Bra som fan. Som fan.
Helgen? Bra som fan. Som fan.
10 kommentarer:
Gött mos. Hoppas allt är bra med dig:)
Peace
Håller med om helgen! Känns som hämtat ur sagan om ringen...
Ni besegrade mörkrets onda krafter?
Ni var 1.20m höga och sprang omkring barfota?
Ni blev jagade av en balrog?
Låter som en helg 'bra som fan'.
Över broar och vatten sprang vi och var konstant hungriga...
Då är ju stora frågan, när ska jag komma och ska jag ha med mig nåt?
Att vara med på den middagen skulle kunna få mig att bli icke-vegetarian för en kväll. Och det är jag som kommer med idén, ingen annan:).
Men bjud mig, jag behöver riktig mat, alkohol och gott sällskap nu bums!
babys, ni får komma annan gång. det blev succé, undantaget fnitterattacker på hallarna. slaktarn var en rar man dock, hjälpte oss.
Bjud mig en gång också.
Jag vill vara med ju.
Man behöver inte krångla till det med getost heller faktiskt: skär skivor och lägg på kex och låt folk mumsa på dem! Går bra till allt från lättmjölk till lakritsshots!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida