onsdag, augusti 09, 2006

Och så denna värme, vad händer där ute

Okej, helt uppenbart är jag lite sinnessvag idag eftersom jag gick tillbaka hit till 7-eleven efter min stadsrunda. Det är tamigfan trehundra grader här inne. Jag skulle handla ny cykelkorg eftersom jag och min lilaröda Monark lever i oskiljaktig symbios men hepp, så bidde jag med blus och skärp också. Djävulen bor i min portmonnä. Och blus? Hej femtiotalet, vem köper sånt? Men cykelkorgen (Clas Ohlsson, 89 kr) är überpraktiskt och svart och jag känner mig, ja, komplett.

Också inhandlat på C O, tiopack r cd-skivor inför Elisabeths examensfest på lördag. Jodå, flickan är klar jurist och det ska man fira och jag ordnar musiken. Nu behöver jag således förslag på kalasmusik som är happy happy och tål att minglas till. Min egen samling rymmer mest självmordsmusik och duger icke till detta ändamål. Botkyrkalåten kommer garanterat att smygas in på endera skivan.

Så, hit me. Pete, jag räknar med dig här.

Nu ska jag sona mina ekonomiska synder med ett renande bad. Livet är helt galet bra och jag tror att jag klarar av att låta det vara det ett tag den här gången. Skulden är som bekant ett stående inslag men just, jag har den i schack på något magiskt vis.

Kärlek.

10 kommentarer:

Anonymous moisthlm sa...

På www.discobelle.net och lamouratrois.blogspot.com kan du hitta en hel massa bra saker att ladda ner vill jag lova. Brukar funkar för mig i alla fall. :-)

8/09/2006 4:00 em  
Anonymous vstk sa...

livet är helt galet bra och du med

8/09/2006 4:19 em  
Anonymous marie sa...

Lily Allen! Perfekt happy mingel-/dansmusik.

8/09/2006 6:30 em  
Anonymous Erika sa...

Anita Hegerland: Trollkarlen Lurifax. Funkar till roséfylla =)

8/09/2006 6:48 em  
Blogger Engelbrekt sa...

Det låter som du har det rätt behagligt skönt. Och apropå blusen, de bilder jag har sett av dig får mig att bli 110% övertygad om att den är HELT rätt. Ha en trevlig fest och drick mycket saft!

Kommer du förbi Linköping innan den 21:a augusti eller på någon helg så får du banne mig dricka ett glas saft med mig (har gjort citronmeliss-, körsbärs-, jordgubbs-, röda vinbärs- och fläderblomssaft)

8/09/2006 9:08 em  
Blogger Puckohue sa...

Jag tycker Go! Team är party, men det kanske är för skramligt för mingling.

8/09/2006 11:40 em  
Anonymous fredrik w sa...

Länge sedan jag var här! Du skriver fantastiskt, måste komma hit oftare. Du har fortfarande en flaska portvin i mitt köksskåp.

Sköt om dig!

8/09/2006 11:45 em  
Anonymous david sa...

Happy Mondays, Stone Roses, Black Mountain, Lily Allen, the Streets, Jens Lekman..

8/10/2006 1:55 em  
Blogger Christina sa...

tack tack tack! gu, skitbra ju, här ska det (lagligen såklart) fixas la musica.

kärlek.

8/10/2006 2:40 em  
Blogger Jenny sa...

Embrace varmen, horredu! En dag kommer det vara fuktigt och regnigt och kallt och du kommer ha packat for lite trojor och bara ett par jeans och du kommer onska att det alltid var solen du sag dar uppe och inte grattgrattgratt!

Pussochkramochonskarattvisettsinnanjagakte!

8/11/2006 12:28 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida