fredag, september 29, 2006

En banal insikt till

Lagom till Idols sista tävlande för ikväll kom jag på vad jag går igång på hos andra. Inte bara sexuellt, kom igen och var lite öppna nu, utan liksom på det stora hela. Det finns inte mycket bättre än en Fast Blick. (Jag skrev inte häck, ge er.) När någon hälsar och håller kvar blicken och verkar lugn och fin med sig själv kan jag inte göra annat än att smälta. Mitt inombords motstånd kollapsar som en isglass på en spisplatta. Jag blir som stekflott på en motorvärmare, rinner ner i fötterna och blir LUGN. Fatta hur sällan man är rofylld. Fatta de tillfällen då man kan sitta i en fönstersmyg och vilja sitta kvar där, utan tankar på Sen. Det är sjukt sällan, även om det trots allt är oftare nu än förr. Den som känner sig själv vill jag lära känna. Linda, svarta Linda med skotskrutiga ögon, hon verkar känna sig själv ganska bra. Jag hejar på henne. Hon Natalie också, med rösten från underjorden och lugnet från ovan, hon är också stentuff. Om inte Mogge hade benämnt den stackars norrlänningens försök att bära sorgebindel-med-attityd som scarf-[skarff]-på-muskeln hade jag kunnat digga honom också, men nu kan jag bara tänka på den där tygsnutten.

Alltså, lugn blick. Fan vad jag skulle vilja ha en sån.

9 kommentarer:

Anonymous .m. sa...

Åh ja?
And I give you: The Evil Eye.

9/30/2006 12:19 fm  
Anonymous mademoiselle sa...

När man väl börjar leta så finns sådana mötet lite överallt...Om du håller kvar din blick hål´ler jag kvar min.

9/30/2006 1:00 fm  
Anonymous mademoiselle sa...

mycket öl blev det och G har somnat på myskuddarna på parkettgolvet...den mysiga helgen har börjat! puss

9/30/2006 1:02 fm  
Blogger Peter Madison sa...

Okej, jag är som jag är....men en lugn blick är kanske det enda jag har. Den flackar inte utan vilar tryggt mot bestämda mål och den bedömer aldrig. Bara tittar nyfiket... Jag ska ner på nåt slags dop till stora stan i november. Bestäm tid och plats så bjuder jag på varm choklad där du känner dig hemma....

Love.

9/30/2006 4:10 fm  
Blogger Christina sa...

m, onda ögat? onödigt.

mademoiselle, på parkettgolvet? jamen hörni, ni har väl packat upp sängen va? ta den. lilla G, tss.

9/30/2006 8:49 fm  
Anonymous .m. sa...

Det måste ju vara en fast blick om något?

9/30/2006 9:11 fm  
Blogger Christina sa...

jamen gu så spexigt. jag vill bara ha snälla fasta blickar. folk som är arga har nåt otalt med sig själva, det vill jag inte ha.

9/30/2006 9:55 fm  
Blogger cdhyllankillen sa...

Håller med. Jag tyckte att Linda var den bästa. Tills Natalie kommer in och sopar rent. Jag ska inte sätta mig på några höga hästar men jag brukar ha koll på vad som är bra och mindre bra inom musiken. Och hon var så bra att det blev tårar och gåshud av allt. Det går inte att lura hjärtat helt enkelt.

Jesus H. Christ on a popsicle stick.

9/30/2006 6:53 em  
Blogger Studiomannen sa...

Ögonen säger mycket. Första jag tittar på.

10/01/2006 9:55 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida