tisdag, januari 23, 2007

Bättre start denna tisdag

Allting hos tandläkare är anpassat. Röntgenplattan som passar precis. Salivsugen som är nätt och lätthängd. Spegeln på pinne som är just lagom stor. Skrapnålen med antikrokfunktion. Jamenvisst. OM MAN VAR EN PLÅTROBOT UTAN NERVER. Värst är utan vidare konkurrens plastbitarna som man måste bita på när man blir röntgad, som skär in i kinden och tandköttet och HJÄRNAN och ändå aldrig sitter rätt, så måste tandläkaren ta om bilden. Och varför sitter fotoknappen i ett annat rum? Är det för att man ska kunna tugga igenom plastbiten riktigt ordentligt?

Jag bara undrar alltså. I övrigt världens bästa tandläkare och jag hade bara ett litet hål, vilket var förväntat ity jag varit en liten slarver. Jag har ett mycket symmetriskt korsbett och jättefina tänder, sa hon. Jag ville krama henne.

9 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag behöver en ny tandläkare. Har inte varit på undersökning på flera år *fy mig* Sist jag var hos en var det en ny och han luktade illa. Jag kanske borde gå till din.

1/23/2007 10:08 fm  
Blogger Chris sa...

jag kan varmt rekommendera henne, asså verkligen. men det är kanske lite långt ut till lidingö för herrn?

1/23/2007 10:28 fm  
Anonymous Anonym sa...

Ja man tycker att man borde hitta någon lite närmare jobbet kanske. Sen är jag nog lite rädd för att gå. Inte för att jag är rädd för tandläkaren men jag är rädd för räkningen.

1/23/2007 10:57 fm  
Anonymous Anonym sa...

Den sitter där för att det inte är så nyttigt för tandläkarna och sköterskorna att utsättas för röntgenstrålning dagarna i ända. Jävligt smidigt med digital röntgen dock...då kommer ju bilderna på en gång. Och fan, tyckte jag inte att de där bitgrejerna var lite mindre och inte lika vassa sist. Det händer grejer... Däremot fattar jag inte varför inte alla tar bort tandsten med sån uv-grej utan envisas med att peta och dra sådär lägom våldsamt.

Kunken> Ju längre du väntar, desto större lär räkningen kunna bli.

1/23/2007 12:32 em  
Blogger Jenny sa...

Jag HATAR min tandläkare. Min tandläkare är nog den person här i världen som jag ogillar mest, han är så osympatisk. Särskilt när han tar bort tandsten.

1/23/2007 1:19 em  
Blogger Kerstin sa...

Gud vad skönt med bara ett pyttehål. Jag har tandläkarskräck - jag svimmar nästan bara jag sätter mig i stolen :)

1/23/2007 2:37 em  
Anonymous Anonym sa...

jag avskyr den där plattan, den får jag kväljningar av... men skönt att det gick så bra ändå!

1/23/2007 6:39 em  
Blogger Therese sa...

Jag har haft tandställning i 3.5 år och har opererat in skruvar i käkbenet (det fattas två tänder liksom). Jag har varit med om allt från att tandläkare inte har tvättat händerna till att de har stått och slipat mellan mina tänder med en metallfil och kört upp den rakt upp i tandköttet (mindre mysigt). trots, eller tack vare (lite osäker på det hela), så känner jag tvärtom, att inte gå till tandläkaren på tre månader gör mig nervös. Fastän jag använder tandtråd varannan dag och munskölj två gånger om dagen och aldrig har haft ett enda hål. i vilket fall som helst så suger det nu, för nu måste jag börja betala, och det blir dyrt om jag ska gå var tredje månad.

Tänker på dig en del, kramar!

1/24/2007 8:35 fm  
Blogger jonny sa...

ingen sa att værlden ær førstålig. då hade vi ju alla vart genier och jag som ska dra veck en visdomstand. fucking jævla onsdag

1/24/2007 8:45 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida