torsdag, oktober 18, 2007

Kvinnor

Jag önskar att jag kunde vara en vanlig kille som inte hade några problem med att äta en påse godis när han har mensvärk. Det är good nervous men det känns inte glättigare för det, smittar av sig, gör mig medveten. Scenarion där mitt arbete ifrågasätts, sågas och till slut underkänns spelas upp för mina inre rödsprängda ögon och nyss ringde jag mitt ex och grät. Det är inte alls bra, inte alls. Inte ex-delen av det alltså, utan att jag föll för frestelsen att gråta ut det igen. Det blir inte bättre av att jag lipar, för det är måhända good nervous men det är inte välgörande tårar. En vacker dag är jag vuxen och gråter bara när det är på riktigt och fram tills dess beter jag mig tydligen som en barnunge och kan inte ens äta en påse godis utan att få ätstörningsångest och vara dum i hela huvudet. Hade jag varit en vanlig kille hade jag suttit här med två påsar Polly och klappat mig själv på axeln, skrockat och myst inför tanken på morgondagen och mitt briljanta framträdande. Jo, det hade jag visst. I mitt nästa liv ska jag återfödas som hockeyspelare, slå ut alla tänder redan i späd ålder och sluta bry mig, skita i om tjejerna bara vill ha mig för mina pengar eller för att de verkligen älskar mig och sen börja designa underkläder med snortajt midjeresår för riktiga kvinnor.

6 kommentarer:

Blogger storey sa...

Bli en sån tjej istället, mycket mer otippat! Hur som helst, lycka till med examinationen!

10/18/2007 10:16 em  
Blogger kai sa...

Ah bah, när jag disputerade hade jag förberett en hel hög med exit-strategier ifall opponenten händelsevis skulle börja opponera sig på allvar, som sista utväg skulle jag slita av mig tröjan, avslöja min rutiga skjorta och vrålande “I never wanted to be a PhD, I wanted to be…a lumberjack!” och sen kasta mig ut genom fönstret och fly till skogs.

Det gick bra den gången och du kommer också att klara dig strålande!

10/18/2007 10:27 em  
Blogger Maria sa...

Du är ju en riktig människa, duger inte det?

10/19/2007 7:26 fm  
Blogger Peter Madison sa...

Mmm...män gråter också...igår hade jag stora depp å gråtardagen. Ont i magen fick jag också av allt tröstgodis. Ingen mensvärk dock. Har jag sagt att du är fantastisk?

Love.

10/19/2007 11:43 fm  
Blogger Gustav sa...

Gick det bra för dig? jag hörde rykten av en nära bekant att det gick bra trots allt? Jag håller alla tummar jag har ..(två...)

10/19/2007 2:52 em  
Blogger Verbal Kint sa...

Hoppas det gått bra!

10/19/2007 10:49 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida