tisdag, juli 29, 2008

en tjej på 28 jordsnurr

det är nåt fel på mina tårkanaler tror jag. ibland gråter jag åt top model, och ganska ofta när det är nyheterna. det kan vara en ovanligt glad bonde som slipper avliva sina kor för att de inte hade galna kosjukan, eller nån annan som gråter i rutan och sen är jag alldeles varm bakom ögona. oftast när jag läser alexandras blogg börjar jag nästan böla, för hon skriver om barn och om.. umeå? jag vill fortfarande inte ens ha barn och jag har typ aldrig varit i norrland förutom i skidpisten. ifall det står nåt väldigt sorgligt på löpsedlarna kan jag bli grinig, det spelar ingen roll hur dåligt skrivet det är, för att inte tala om när jag läser böcker. en gång på kb rann det en tår nerför kinden när jag läste i fredrik gustafssons "digital signalbehandling". en annan gång satt jag på buss 541 och grät så mycket att en snäll svart kvinna började prata nåt afrikanskt språk med mig, klappade mig och gav mig en hel förpackning kleenex. fast då hade jag iofs anledning. om någon av mina vänner säger att de tycker om mig finns det stor risk att jag börjar stortjuta. E skrev ett mail från USA igår och jag kände genast hur ögonen blev blöta. kära bullen, är detta normalt?

edit: MEN HERREGUD JAG ÄR JU 27!

5 kommentarer:

Blogger Matt sa...

Jag gråter också åt Top Model. Men det är mest för att jag inte får ligga med de snygga tjejerna. Nä seriöst. Jag kan börja gråta åt såna program. I går stortjöt jag när jag såg Extreme Home Makeover.

7/29/2008 5:31 em  
Blogger A.M.O. sa...

Men va.. skriver jag bara om barn? Ånej...

7/29/2008 10:40 em  
Anonymous Anonym sa...

det är inte farligt att gråta

och man kan inte alltid styra det själv

7/29/2008 10:44 em  
Blogger Christina sa...

matt, du är ju värre än jag. home makeover?

amo, nej då, inte bara om barn, men ibland och jag brukar läsa flera inlägg på samma gång för du har hög produktionstakt =)

anonym, nej det är nog inte farligt. bara lite blött.

7/30/2008 8:01 fm  
Blogger Fröken Finemang sa...

åh, men här är en 26 åring. gråter till allt,. åt allt. fick en väska av storebror- grät. såg handboll i måndags. grät. av stolthet och lycka av att det är fint, hemskt och ja.. allt. verkligen. Lättrötrd? ja.. patetsik? folk börjar tycka det:)
iaf.. du är inte ensam :)

8/13/2008 11:01 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida