tisdag, februari 07, 2006

Don't try this at home

Tvåkomponent är i allmänhet bra. Ris och kyckling. Bucatini no 9 och röra. Gitarr och röst. Myskväll med älskad framför svartvit film (hur kändes det nu igen?), gin och tonic. När det gäller lim bör man emellertid beakta att tvåkomponent kan leda till enkomponent, som till exempel i fallet när min tumme blev ett med mitt pekfinger. Jo, det hände alldeles nyss faktiskt. I all min snuva verkade det kul att leka silversmed så jag rotade fram lite gamla bijouterier för att löda om. Man kan inte löda i vilka metaller som helst var på tvåkomponentlimmet gjorde entré på matbordet, min tumme debuterade mitt i handen och pekfingret fick en livskamrat. Herregud, varför? Fort men fel, när ska jag förstå att det alltid blir så? Om jag får isär mig själv ska jag försöka lägga upp en bild på resultatet senare. På örhängena alltså, inte mina fingrar.

Och så ska jag inte lyssna på Neil Young's Helpless mer för då börjar jag alltid gråta, och idag har ju varit en bra dag.

7 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

limma fast dig i stockholm istället... =D

2/07/2006 9:34 em  
Blogger odenplan.nu sa...

Lödere och limmar. Jävlar vad du är händig...well...att tummen fastnar i någon annanstans i handen än på därför avsedd plats är kanske symtomatiskt...men way to go!

I'm off. Trevlig helg...allt det där.

/M

2/07/2006 10:46 em  
Blogger Liza sa...

Jag kommer och attackerar i sär dig med en Ju-Jutsu-attack :).

Jag ser gärna en bild på både fingrar och örhängen.

2/08/2006 2:07 fm  
Blogger eff sa...

A, ilska är väl metal? Säg att det är metal?

Mastodon är superba. Känner du dig extra nyfiken kan du ju ta en koll på Pig Destroyer, som låter väldigt arga mest hela tiden (om man tänker sig hur en burk ilska låter när man glättar på locket känns en kort snutt av en Pig Destroyer-låt lämplig). Metallicas skiva St. Anger är också ganska arg, även fast Ulrichs hängpukor låter lite som tvättmaskinstrummor när han späker dem.

Arg lugn musik kunde vara Elliott Smiths låt Roman Candle också. Även fast den också är sorglig sådär som bara Elliott kunde vara.

2/08/2006 9:30 fm  
Blogger Chris sa...

a, led zeppelin is the shit.
holmskan, jag kommer snart och då kommer jag för gott.
m, flyg säkert!

händigheten är mest låtsad, men det blev fint iaf. jag ska hända fram en bild. kärlek y'all.

2/08/2006 10:02 fm  
Blogger Ms.Take sa...

Men att gråta behöver väl inte göra en bra dag dålig? Ibland kan det vara bara skööööönt.

Tvåkomponenten: Ledsen + tårar = lättnad, i alla fall ibland.

2/08/2006 10:29 fm  
Blogger Chris sa...

det är sant vännen, så fint sagt.

2/08/2006 10:50 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida