tisdag, mars 07, 2006

Ett seriöst försök

Asså, håll i er för fan, för nu kommer det.

Marie fucking Serneholt. Detta derivat till mänsklig varelse som åbäkar sig runt i spandex framför en blue screen. Hon är en skam för sin sort, och den sorten förtjänar mindre än slembobborna i min duschbrunn får till frukost. Ingenting! Alla vardagsrum med en TV och därför potentiell möjlighet att uppvisa hennes babyskära nuna alldeles för nära vanliga hederliga Svensson utgör en omedelbar fara. Barn tar skada. Hon gör ingenting, ingenting överhuvudtaget, som inte hundratals överproducerade, låtsas-vara-oskyldiga, uppsminkade, lagomfula bröstblondiner inte redan har gjort en masse sedan Britney Spears gjorde entré i plisserad kjol och rosa tofsar för drygt trehundra år sen. Skillnaden mellan Britney och Marie är att det man (läs kapitalkåt manager) lyckats skapa i form av plasthölje med L'orealeffekter av Britney S, inte ens är hälften så väl och påkostat genomfört i hennes bleka men ack så påfrestande efterföljare Marie S. Man får inte ens den dyra hårdplasten och lyxgnistret utan en sunkig jävla eldoradoplast med fulpuder och casiokomp. Jag får kväljningar och ångest av trackslistan. Make her eyebrows burn!

...

Nej, jag är inte helt nöjd känner jag.

...

Barbie har varit utsatt för övergrepp i musikbranchen länge nog. Om forna Sovjet hade varit min skört är Maries kjol inte ens Lichtenstein värd. Och kunde inte någon ha slagit upp ordet förförisk i SAOL och fått henne att läsa förklaringen? (Läser hon?) Att åma sig runt en pinnstol och blinka bort sin blonderade lugg ut ögonen kommer aldrig, never ever, att kvala in som förföriskt. Visa stillbilder på Barbie istället, hon gör ett bättre jobb som softporris.

...

Na. Kanske ok för att vara min första?

12 kommentarer:

Blogger eff sa...

Bra ilska, positivt med geografi/landarealsparalleller, lämpligt ämne, fullgod slutsats.

Helt okej.

Håller för övrigt med. Ibland får jag känslan av att det är lite konstig förföringstaktik, det där. Lite som att försöka få någon att bli gourmet genom att tvångsmata dem med potatisrens.

3/07/2006 8:04 em  
Blogger Christina sa...

det är konstigt att spela in en video som enbart går ut på att visa upp sångerskans kropp, medan hon själv anstränger sig till det yttersta för att låtsas som om det är en bieffekt, att sången är i centrum inte arslet. sången, som för övrigt inte ens fick en refräng bestående av ord utan nanana, som i en barnvisa för dampungar.

3/07/2006 8:38 em  
Anonymous ely sa...

do not get me started on this one. DO NOT, please.

3/07/2006 9:50 em  
Anonymous ely sa...

ok, you got me started.

ska inte hon vara någon typ av stilikon. hon är ju såååå duktig på att klä sig och stajla sig själv. eh, vad? i horvärlden eller? hon ser ut att kosta 5 spänn ungefär. att hon dessutom inte kan sjunga, eller agera för den delen utan har köpt en karriär med pappas plånbok är ju en annan sak. det får mig osökt att tänka på hon mode-aftonbladet-sofie som inte heller kan klä sig och alltid ser lika jävla nollställd ut, och som knullat sig till sitt jobb på aftonbladet. men nej... det var ju bara så att min pojkvän råkade vara chef på aftonbladet fredag... jaha, och daniels förhållande med viktoria har inte haft någonting med hans gymframgångar att göra... duh..

3/07/2006 9:55 em  
Anonymous ely sa...

ps. öppna inte dessa kommentarer just nu. jag blev ju censurerad på annat ställe. råkade också skriva k**lla i mitt förra inlägg *sorry*.

3/07/2006 9:57 em  
Blogger Christina sa...

du förgyller min blogg babe. kärlek för alltid.

3/07/2006 10:02 em  
Blogger k sa...

Vackert. Poesi, I tell ya. Jag ser redan fram emot fortsättningen.

3/07/2006 10:08 em  
Blogger eija sa...

mörk choklad

alltid

vad sager du?

3/07/2006 10:27 em  
Blogger Christina sa...

mörk, alla gånger, absolut babe. k, tack så mycket.

3/08/2006 9:03 fm  
Blogger emma sa...

Fick se videon igår...i någon minut tänkte jag: men de har ju inte fattat att detta är en parodi!

Sen förstod även jag.

Det är ingen parodi!!!

HERREJÄVLAGUD va illa!

3/08/2006 2:46 em  
Blogger Max sa...

Vem är människan? Är hon en av de forna ABBA-teens:en?

3/09/2006 10:01 fm  
Blogger Christina sa...

japp, det är hon den blonda som vill ha mest uppmärksamhet och den enda av dem som jag tror egentligen kan sjunga, även om hon inte direkt visar prov på musikalisk begåvning som soloartist.

3/09/2006 11:47 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida