onsdag, maj 17, 2006

På språng

En kvick avstickare från jobbet för att eh.. fixa en grej och hela stan är osäker. Jag stötte på både Elisabeth Höglunds och Carolas look alikes. Jag gillade madame Höglund mer i rött hår då. Det verkar vara något av ett vinnande koncept det där med rödbettor. Snart kommer vi Berlin!

Ikväll, siciliansk 25-årssallad hos Holmskan. Det är svårt att fixa överraskningsmiddag för henne hemma hos henne, men vafan liksom.

Annars har det varit en dag på jobbet, men på öfvervåningen denna gång. Fint som snus, med mycket charmant sällskap. Jag har fått börsen i örat hela dagen.

6 kommentarer:

Blogger Peter Madison sa...

Alltså, Elisabeth Höglunds lookalike.....är det något man vill efterlikna, liksom?? Fatta vilket hårsprayskonto denne måste ha...! Å Carola är väl lite fin nånstans. Kanske. Men hon håller på att förvandla sig till nån slags birollsinnehavare i Star Trek, The Next Generation......
Btw, hon heter K! K som i Kajsa........! Hare så najs ikväll!/m

5/17/2006 5:21 em  
Blogger vstk sa...

…charmant sällskap…

5/17/2006 7:23 em  
Blogger Christina sa...

harudenueller?

puss kajsa också =)

5/17/2006 8:18 em  
Blogger vstk sa...

dessvärre icke, men drömma går ju

fast det är en ganska skön känsla att även ensamheten kan vara ett charmant sällskap - trots allt är det detta sällskap man ska ha med sig hela livet

5/17/2006 8:26 em  
Blogger Kunken sa...

Börsen har varit jobbig idag.

5/17/2006 10:21 em  
Blogger eff sa...

Allt berodde på att jag seglade in i staden vid nioblecket och sedan var det bara en tidsfråga innan jag var tvungen att åka igen... Det avspeglade sig tydligt, vackert på förmiddagen, och mulnande ju närmare avresan kom. Börsen dök. Et cetera.

5/17/2006 11:46 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida