söndag, juni 04, 2006

Konsten att hänga ut

I en hög på Holmskans golv, där jag sitter med magen proppfull av biscotti. Jag kan rapportera att det är übertrött i herrskjortans dag idag. Det är viktigt med ett tema. Jag valde det. Först vaknade jag, och luktade sprit. Sen låg vi i parken, och luktade sprit. Sen gick vi till affären, och letade efter russin (och luktade sprit). Sen åt vi maten och russina och kakorna och låg i soffan och ja, fyll i resten. Här ta en kaka till sa just fröken bredvid mig, så ser ni? Det är inte mitt fel. Min kind är lite mindre svullen men läppen fortfarande sprucken. Berlinskan och O i soffan, Holmskan i den svarta skinnfåtöljen. Jag på golvet, alltså. Vi har sett Kiss Kiss Bang Bang och nu är det X-Men på TV. Asså, Robert Downey Jr, I'm all pro. Jag önskar, och önskar inte, att jag hade fått ett Big kiss my warrior.. i luren. För att jag känner igen mig i hela slit-och-släng-grejen, kanske. Det här kommer att arkiveras under Saker Jag Säger Utan Att Ha En Aning.

För kvällens anekdot står Holmskans kompis Holmskan #2. Inget släktskap föreligger.

Jo alltså. Det är påsk i stan och Holmskan #2 bestämmer sig för att äta lite godis. Till slut har hon ätit så mycket att hon tror att hon kanske måste kräkas lite och uppsöker därför närmaste toalett, nämligen sin egen. Hon var vid tillfället relativt nyinflyttad och hade ett tag tyckt sig känna äckliga lukter i badrummet, oavhängigt mängden skrubb och puts. Nåväl, halvvägs ner med huvudet i porslinsulrik kikar Holmskan #2 upp under kanten och får syn på en väl gömd men MAJOR kissavlagring. Eftersom hon ändå redan mådde illa kan man tycka att det inte borde ha spelat så stor roll, men istället för att påskynda processen kommer hon av sig i ren förvåning. Det slutar med att hon skrubbar rent hela toalettstolen en gång för alla och glömmer bort att hon mådde illa.

Det har varit en sån dag, ja, när allting är så roligt att man bara dör.

10 kommentarer:

Blogger vstk sa...

biscotti tills man nästan mår illa, det kunde varit två dagar tidigare…även i detta hem har dessa små hårdföra kanaljer varit välkomna en dag som tvingade till större effektivitet än formen önskade. puh.

6/04/2006 9:53 em  
Blogger Kaptenen sa...

Hoppas din helg var bra:) Livet går vidare.

Peace

6/04/2006 10:20 em  
Anonymous Anonym sa...

alltså, skinnfotöljen är brun. nog för att jag hade julbockar på toapappret men jag är inte så kitschig så att jag har en svart skinnfotölj- okej. nuff said.

6/04/2006 11:37 em  
Anonymous Anonym sa...

alltså, hur fan stavas kitsch?

6/04/2006 11:38 em  
Blogger danne sa...

C. lite nymalt till dig fast hemma hos mig.

6/05/2006 6:02 fm  
Blogger Chris sa...

sorry, brun. jävligt mörkt brun.

danne, tack, så trevligt! modigt att släppa in folk som inte kan avgöra färgen på möbler och äter upp alla kakorna.

6/05/2006 10:09 fm  
Blogger Matt sa...

Holmskan #2 kan få komma hem till mig och spy för mitt badrum behöver verkligen en rejäl städning.

6/05/2006 10:38 fm  
Anonymous Anonym sa...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

6/11/2006 3:47 fm  
Anonymous Anonym sa...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

7/21/2006 6:48 em  
Anonymous Anonym sa...

I find some information here.

7/23/2006 3:31 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida