torsdag, juli 20, 2006

Tips från köket

Hickorysalt is da shit.

9 kommentarer:

Blogger Jenny sa...

Vafan e det? Jag är fast på 80-talet med min Aromat!

7/20/2006 6:50 em  
Blogger eff sa...

Jag har varit sugen på rökt abborre i typ tre år snart...

7/20/2006 7:02 em  
Blogger Peter Madison sa...

Aromat....! Fan, jag som har en burk Trocomare Örtsalt i hyllan.....se där, bäst före datum 03/2003......okej, iväg till örtsaltshimlen med dig då....

7/20/2006 7:56 em  
Blogger Grus sa...

Hickorysalt säger du. Till vilken tequila?

7/20/2006 8:00 em  
Blogger Akut Insikt sa...

Aj fan. Så det är därför allt smakar skit. No hickory salt.

7/20/2006 9:02 em  
Blogger Andreas sa...

Nya flingsaltet typ, eller vad?

7/20/2006 9:35 em  
Blogger eff sa...

Typ hickoryrökt salt, antog jag. Borde gå rätt bra på kött och kanske även fisk om man cajun-ar till'et eller nåt.

Om man inte har hickoryspån att blötlägga och lattja med på grillen, vill säga.

7/20/2006 9:51 em  
Blogger vstk sa...

undrar om mitt örtsalt överlevde senaste flytten…hoppas inte det för 2003 vore nog positivt som parasta ennen på den

7/21/2006 12:37 fm  
Blogger Studiomannen sa...

Själv kör jag med vägsalt och malda lärkträd. Det kittlas så skönt i gomseglen.

Bra helg!

7/22/2006 12:21 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida