upplagd av Chris 18:24
Vafan e det? Jag är fast på 80-talet med min Aromat!
Jag har varit sugen på rökt abborre i typ tre år snart...
Aromat....! Fan, jag som har en burk Trocomare Örtsalt i hyllan.....se där, bäst före datum 03/2003......okej, iväg till örtsaltshimlen med dig då....
Hickorysalt säger du. Till vilken tequila?
Aj fan. Så det är därför allt smakar skit. No hickory salt.
Nya flingsaltet typ, eller vad?
Typ hickoryrökt salt, antog jag. Borde gå rätt bra på kött och kanske även fisk om man cajun-ar till'et eller nåt.Om man inte har hickoryspån att blötlägga och lattja med på grillen, vill säga.
undrar om mitt örtsalt överlevde senaste flytten…hoppas inte det för 2003 vore nog positivt som parasta ennen på den
Själv kör jag med vägsalt och malda lärkträd. Det kittlas så skönt i gomseglen.Bra helg!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida
Kamrater, uppåt framåt!
Visa hela min profil
Prenumerera påInlägg [Atom]
9 kommentarer:
Vafan e det? Jag är fast på 80-talet med min Aromat!
Jag har varit sugen på rökt abborre i typ tre år snart...
Aromat....! Fan, jag som har en burk Trocomare Örtsalt i hyllan.....se där, bäst före datum 03/2003......okej, iväg till örtsaltshimlen med dig då....
Hickorysalt säger du. Till vilken tequila?
Aj fan. Så det är därför allt smakar skit. No hickory salt.
Nya flingsaltet typ, eller vad?
Typ hickoryrökt salt, antog jag. Borde gå rätt bra på kött och kanske även fisk om man cajun-ar till'et eller nåt.
Om man inte har hickoryspån att blötlägga och lattja med på grillen, vill säga.
undrar om mitt örtsalt överlevde senaste flytten…hoppas inte det för 2003 vore nog positivt som parasta ennen på den
Själv kör jag med vägsalt och malda lärkträd. Det kittlas så skönt i gomseglen.
Bra helg!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida