onsdag, augusti 30, 2006

Lunchen

Klockan 12.14: min mage skämmer ut mig å det grövsta. Det låter som om djävulen bygger om. I alla vanliga fulla fall tycker jag att få saker är pinsamma, idag alltså undantaget Dunkla Djup. Heliga moder Maria vad gott det var med Ingelstas kalkonsallad sen.

5 kommentarer:

Blogger Peter Madison sa...

Härmed tänker jag avsluta fruktkommentarerna men det är nog äppelskrutten som har börjat sin kompostering, kanske....:-)

8/30/2006 2:27 em  
Anonymous Anonym sa...

Fast min mage låter också sådär jättehögt. Riktigt vrålar ut önskemenyn. Det gjorde den (jag kallar honom Malte) på min jobbintervju sist. Lagom kaxigt av honom...

8/30/2006 3:31 em  
Blogger eff sa...

Ibland låter min på samma sätt som en råmande ko i en oljecistern gör, på't ungefär. Jag har haft en idé om att bygga någon slags mikrofon och bära den kring magen för att spela in allt, sedan klippa ihop det till en ljudinstallation. "The sounds of famine" tänkte jag kalla den, sedan skaffa pipskägg och svart polotröja och börja kalla mig något med Le eller El först. Le Croissant, jag har frasiga armbågar.

8/30/2006 3:38 em  
Blogger Chris sa...

det är jättemodernt med retroglajjer, eff baby. skaffa ett par såna. du kan kalla dig sounds from within eller kanske nåt smaskens på franska. jag kan ingen.

på jobbintervjun? huga va pinigt.

8/30/2006 6:45 em  
Blogger Studiomannen sa...

Min mage sa precis: ge mig glass, gubbjävel.

Behöver jag söka hjälp?

8/30/2006 10:44 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida