söndag, september 03, 2006

Liten recension och sådär

Thank You for Smoking är lite som en Good Night, and Good Luck i färg. Jag fick samma känsla i kroppen, där i biosalongen. Rätt snabba replikskiften, rappa kommentarer och moraliska dilemman som man kan analysera precis hur långt som helst. Se den på den nivå man önskar. Katie Holmes karaktär kändes lite konstig och hon blir också straffad i slutet för att hon knullat runt. På det stora hela saknade jag mer sex och droger i filmen, men det kanske säger mer om mig än om filmen som sådan, vem vet. Det går säkert alldeles ypperligt att inte se den på bio dock, utan vänta in hyrfilmen istället och spara en slant. (Ladda ner? Är ni inte kloka?)

I övrigt lever pensionärerna sitt söndagsliv. Eftersom vi var lite vågade och tog oss till Bohême efter bion för ett helt glas rött, vansinne och pirater, är man lite trötter idag. E kokar hel kyckling och jag skriver mail om exjobbet, som fortfarande är on my mind mest hela tiden. (Nu kokar det över!) Jag filar också på ett alldeles eget moraliskt dilemma som jag inte lyckades springa bort i spåret. Det är en helt vanlig söndag, med andra ord.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

fattar nu pennan (läs tangentbordet) och inleder mail till min kära mademoiselle. med tanke på den skrivlusta som infunnit sig, i kombination med de events som tilldragits på båda fronter kan det dröja en stund innan det plingar till i mailboxen. den som väntar på nåt långt får vänta länge.

för övrigt, ett glas rött? du får jobba upp dig lite om du ska komma på besök;)

9/03/2006 8:32 em  
Blogger Jenny sa...

Gracias por fumar har de dopt om den till har och jag tyckte att den var en skon sondagseftermiddags-jag-ar-sa-bakis-att-jag-snart-dor-film.

9/04/2006 10:46 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida