torsdag, november 30, 2006

Det är träd i vägen

Idag: trött. Det verkar som om månadens tema har varit inställt, i alla fall för mig och Cohen. 2*Babyshambles och 2*Valerie Solanas på Dramaten. Vi har således en lucka i planeringen och är fria att knarka vad vi vill ikväll. Förslag? [Ingenting] spelar på Södra. Känns sådär. Laga middag prata skit se på TV. Känns lite bättre. Vinna på Lotto. Känns absolut bäst. Jag vill läsa "Xavier" av Mare Kandre men vet inte om jag någonsin sett den i mammas hylla. Steg ett på listan blir att slinka in på hallarna och köpa Roberts lyxkaffe. Mina ögon mina ögon världen är så liten lilla mamma! Och det enda jag vill är att skriva och sova. Någonstans är jag helt övertygad om att den här världen inte är menad att fungera som den gör.


Editerat: och så har det sabla Urban Outfitters öppnat i Stcokholm om man kunde bli galen för mindre. Mon dieu jag knarkar kläder. Jävla skit.

4 kommentarer:

Anonymous moisthlm sa...

Urban Outfitters alltså. Så farligt. Två t-shirts och ett linne igår, bl.a. Bambi i vitt och grått. Så onödigt. Så sött.

11/30/2006 10:00 fm  
Blogger Christina sa...

åh, jag såg en sån fiiin t-shirt på deras site i våras; svartvita fjädrar och lite grått i linningen och så ba, kunde man inte beställa over seas men nu kan man liksom drälla in! det är helt sinnes, och min ekonomi är kass. jag får börja gå hemifrån utan kortet.

puss på dig.

11/30/2006 10:17 fm  
Blogger egoegon sa...

jag har inte vågat gå till UO än. kanske inte vågar förrän efter jul.

11/30/2006 12:40 em  
Anonymous Anonym sa...

Årsrekord på kontot och Urban med öppna portar i stan, en väääldigt dålig kombination. Vi får starta UOA - Urban Outfitters Anonymous

11/30/2006 10:53 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida