söndag, november 26, 2006

Söndag morgon på ön

Katten igen, det är nåt fel på den. Inte Ångström-snipp-snipp utan Sulan nu. Han är typ självmordsbenägen. Det var varmt i köket imorse så jag öppnade fönstret lite för att vädra ut (middag med vänner och ganska mycket vin, mer vin och en översovare genererar tydligen en hel del värme (och disk)). Kattfan var ute på blecket innan jag hade hunnit ta första klunken kaffe och jag fick i panik dra in honom i svansen för att rädda honom från Hades tre våningar nedanför. En timme senare finner vi honom i badkaret, ylandes. Jag antar att drunkningsdöden var alternativ två. Nu funderar vi på att smula ner lyckopiller i maten och ringa kattpsyk. "Jag ville aldrig hamna hos ett kvasilesbiskt par. Det var den svartaste dagen i mitt liv när min gamla matte lämnade bort mig. Där fick jag förvisso slåss med två andra katter och ett barn, men på det här stället, jisses, treåringar med syltfingrar got nothing on these two bitches. De lyssnar på Dolly Parton och har fula pyjamasbyxor och skriker när de pratar med varandra. De skrattar som häxorna från Eastwick. Ibland dansar de magdans i vardagsrummet mitt i natten. Jag måste ut... jag håller på att tappa förståndet."

4 kommentarer:

Anonymous mademoiselle sa...

Det är underbart att få vakna en solig söndag och sitta skrattandes och fnittrandes framför skärmen och din bogg. Du är fantastisk. Ringer dig lite senare, nu ska jag skriva ett oemtståndligt personligt brev för att få tjänsten som teknsik säljare för biobränslen. Jag har visst blivit miljöpartist på riktigt!

11/26/2006 12:38 em  
Blogger nina sa...

jag tror jag gillar dig mer än nånsin idag! :)

11/26/2006 1:56 em  
Anonymous Anonym sa...

Men...vad är felet.. Jag hade gärna varit katt därute på ön!
Tycker det verkar vara stället hela dan...! Jepp:)

11/26/2006 2:49 em  
Blogger Engelbrekt sa...

Vi har två katter här som kommer ibland. Den ena är väldigt förtjust i att via balkongräcket hoppa över till fönsterblecket på andra våningen. Sist hon gjorde det var det blött så när hon skulle vända för att hoppa tillbaka så halkade hon ner. Men hon kalrade sig, de klarar mer än vad man tror.

11/27/2006 8:50 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida