onsdag, november 01, 2006

Snöstorm, kaffe och Uncut

Vagnbristen på röda linjen börjar gå mig på nerverna och de är som bekant svaga i största allmänhet och om morgnar i synnerhet så här års. Hur kan det vara 13 minuter till Norsborgstågets avgång när man står som en packad sill på perrongen i Ropsten och bara fryser ihjäl i stormen? Det verkar helt omöjligt, men icke, så har skett två morgnar i rad. Det enda jag ville när jag kom till jobbet (med köldskador I might ad) var att tjyvläsa Uncut som jag köpte till morgonkaffet men jag kan inte gärna låsa in mig på toan hela morgonen och överallt annars syns jag. Detta dilemma livet utgör.

4 kommentarer:

Anonymous mademoiselle sa...

När vintern nu kommer känns det som allra bäst att få krypa upp i en nyinköpt ikeasoffa och bara njuta av att bo med någon kvinna älskar. Dina inlägg och din vänskap värmer mig inneifrån. Allt är toppen. Och jag ska bli moster!!puss

11/01/2006 12:01 em  
Anonymous moisthlm sa...

Jamenvisstserrö. 20-minuterstrafik har jag också mötts av. 20-minuterstrafik!! De ska ju gå var fjärde minut, ju. Piss Connex-eller-vad-de-heter-nuförtiden.

Morr.

Och kram.

11/01/2006 12:19 em  
Blogger egoegon sa...

vilken tur att jag inte sov på lidingö inatt som det var tänkt då. var stressigt nog imorse. men röda linje mot fruängen gick klanderfritt imorse?

11/01/2006 12:54 em  
Blogger Christina sa...

det är typ tiominuterstrafik från ropsten, men det innebär tydligen snarare femton..

11/01/2006 1:44 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida