tisdag, oktober 31, 2006

Måndag 30/10 in my heart

När sjutton glada spelemän varav några spelekvinnor (och några -vinkar) äntrar scenen med sousafoner, flöjter, trumpeter, tromboner, munspel, banjos, dragspel, ENERGI och galenskap kanske det inte kan bli annat än magiskt. För det var magiskt bra. Bruce Springsteen and the Seeger sessions band var som lyckokoncentrat, som fyrverkeri av irländska smällkarameller, amerikanska stövlar och jamaicanska lockar. Jag är inte fena på recensioner så ni får helt enkelt lita på mitt ord, det var MAGISKT bra, trots att vi var omringade av resebyråfolket på fyrtio å nånting som kommit för att "släppa loss lite" och av misstag hamnat på ståplats i Globen istället för på scouternas årliga kumbayaorgiemöte. Alla dessa vevande gungande svajande frikyrkliga händer, i takt, otakt och annan takt. (Bandet lirade faktiskt lite reggae i baktakt.) Bäst var Farther on up the road och Mrs McGrath. Tror jag. Både jag och Cohen efterfrågar förresten denna sångskatt med Pete himself.. är det någon som vet nåt? Jag har bara en del gammalt i protestväg på c:. Jag är redigt trött i benen idag men kommer att hoppsa runt på kontoret som en liten happy cow ändå och tänka på Bruce och låtsas att jag kan låta som ett dragspel. Och violinisten, violinisten! I'm in love.

8 kommentarer:

Blogger Kunken sa...

Jag kan bara hålla med. Fan vad bra det var. Och stråkarna var helt underbara.

10/31/2006 7:59 fm  
Blogger .m. sa...

SIst var det en jazzpianist och nu är det en violinist. Du verkar ha en soft spot för musiker.

10/31/2006 9:51 fm  
Blogger Christina sa...

jag har en soft spot för alla som kan något sådär ruggans bra. om det är något jag inte alls kan själv blir det ännu mer fascinerande, tex att fila fela med ett tempo så att taglet yr.

10/31/2006 9:59 fm  
Blogger Kunken sa...

försökte hitta nån bra bild på violinisterna. Men det var inte så enkelt.

10/31/2006 11:01 fm  
Blogger egoegon sa...

åh jag var där jag var där jag var där. fick typ rysningar nu av att bara tänka på det. kommer komma en text om det hela på min blogg senast imorgon... ;)

10/31/2006 11:20 fm  
Anonymous Katarina sa...

Hej! Tänkte bara berätta att jag lagt upp din länk på Läsarbladet på aftonbladet.se i dag.

Mvh Katarina Lundberg
aftonbladet.se

10/31/2006 12:18 em  
Blogger Christina sa...

katarina, tack! sicken grej!

10/31/2006 2:11 em  
Blogger egoegon sa...

nu har jag också skrivit. och så såg jag att du har länkat till mig, jag blir ju alldeles jätteglad. varför har jag inte länkat dig? very dumt. jag ordnar det NU.

10/31/2006 6:52 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida