söndag, oktober 22, 2006

Råd?

Jag fick det här av min mamma på mailen:
You better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
Det var en del av en mycket längre dikt som snurrar runt i etern, en inte särskilt vacker egentligen, men tänkvärd om man läser orden och tar in dem. Sjävklar och tänkvärd. Grejen är att mamma nästan aldrig skickar mail till mig. Det har hänt bara ett par gånger. Så vad menar hon? Läser du detta nu, mamma? Ska jag sakta ner? Jag som trodde att jag hade gjort det. Dansa inte så fort, som om jag kunde låta bli när takten slår. Men okej, jag ska försöka lite hårdare, ungefär som Janis säger, om det är det du menar mamma. Ibland är det så sjukt jävla svårt att inte leva imorgon istället för nu.

Det liv jag älskar att leva tar långsamt livet av mig.

6 kommentarer:

Anonymous vstk sa...

Har mamma alltid rätt? Det kanske är så, och i sådana fall är det där om att sakta ner alltid rätt för det är något som mödrar har en tendens att upprepa…

10/22/2006 7:29 em  
Anonymous henry sa...

Låter nästan som India Arie...

10/22/2006 11:08 em  
Blogger egoegon sa...

Efter att ha levt livet jag ville leva och det tog sakta livet av mig så har jag märkt att livet faktiskt levs bättre när man saktat ner ett knäpp. Gud så tjusigt det där lät då.

10/22/2006 11:23 em  
Anonymous hotnight sa...

nämen veeet du vad, långsamt är trist, livet är kort, man måste köra så gummit bränner. tills man sen kommer på att det är viktigare att vattna blommor och kolla på video och sånt, men gode gud, låt det dröja. jag tror inte att mammor fattar sånt.

för övrigt räknas det nog inte som omoraliskt att låtsas vara lesbisk. jag tror att du måste hitta värre laster om du vill bli återfödd som bajskorv..

10/23/2006 4:46 fm  
Anonymous hotnight sa...

fast du kanske inte ska lyssna på mig förresten, jag har upptäckt en massa gråa hår på mitt eget förrädiska huvud (det är SANT!). så nu måste jag skynda mig ännu mer så att jag hinner allt jag måste göra innan jag blir gammal. jag räknas nog inte som livsstilsexpert. well, du är smartare än jag, you'll work it out..

10/23/2006 4:53 fm  
Anonymous Anonym sa...

Att läsa ett Perssons Pack citat gör mitt liv en smula lättare att leva!

10/23/2006 10:49 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida