lördag, oktober 21, 2006

I love to love

Idag är en sån dag när jag älskar hela världen. Jag älskar den här gråmulna, regnduggiga, småkyliga, höstlövsfyllda, festförberedande världen, där jag sitter på vår ö mellan tallar och kattsand och Bill Withers och äter mannagrynsgröt med banan. Jag älskar E (det är ju sen gammalt), mina håliga strumpbyxor och mammas kilt från Inverness. Jag älskar att vi lever. Älskar att vi ska äta chevre- och honungssallad till middag och gå på inflyttningsfest i åtråvärda Årsta. Jag älskar att min pojkvän textar mig. Jag älskar att jag har undvikit ämnet här på bloggen men att det känns i sin ordning att säga det nu, att det finns en som är min. Jag älskar kaffet och det nya garderobstyget och den fiffiga inflyttningspresenten. Älskar det jag älskar. Låt det komma fler såna här lördagar.

4 kommentarer:

Anonymous frida sa...

Åh, det låter smått fantastiskt! Du smittade av dig dessutom... en surpuppa, som jag är just idag, kom just på sig själv med att le. Nu ska jag njuta av resten av lördagen. Fast på min ö, i sällskap av mina kombos och gå på en inflyttningsfest jag innan varit lite osäker på. Man tackar!

10/21/2006 5:11 em  
Blogger Alexandra sa...

Ämnet behövs inte alltid skrivas om. Min allra käraste bad mig för ett år sedan om anonymitet, att inte bli en del av min blogg och jag förstår och utgår från hans vilja. Men ibland kan man inte låta bli, speciellt inte när kärleken blir förstor och det ända man vill är att dela med sig... å älskade. Åh!

10/21/2006 10:19 em  
Blogger Stefan sa...

Bah! Glada dagar och älska världen...när det är gnällfestival hos sugbloggen?

älska världen kan man göra sen...kom dit och gnäll ;)

10/21/2006 11:20 em  
Blogger Studiomannen sa...

Go Christina!

Pussar från din undersåte.

10/23/2006 3:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida