söndag, december 17, 2006

Pluto!

Egen gran! Vi har varit och köpt gran, den första egna granen. Stort. Killen som sålde den skrattade åt oss. Varför då? Han stod där och sålde den ju, borde inte vi ha skrattat åt honom? Sen halkade vi hem på den vinterfrusna asfalten och det är väl det närmaste snö vi kommer i år, frostig asfalt. Nu står han på balkongen och hänger ut sig, innan vi ska till att pynta 'an imorgon. Vi har ingen fot än, nej, här görs saker lite i hullerombullerordning.

Nu ska jag åka och slåss med Maria. Jag är skitduktig, tränar tre gånger i veckan. Däremellan varvar jag med lussekatter, en sisådär femton varje gång.

Egen gran!

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hm...börjar det inte bli lite småborgerligt därute på ön...?!
hihi..läste i Illustrerad Vetenskap för länge sen när jag satt å väntade på klippning, joo jag kommer ihåg vad det stod eftersom jag tyckte det lät lite halvsådär... Det bor ungefär cirkus maximus 3.000st!!! kryp i en gran, modell svensk vardagsrumsgran. Nu är det ju inga kryp i mammutstorleken men dock en himla massa. Så var det med det. God jul föfan....haha....

Kärlek!

12/17/2006 1:16 em  
Anonymous moisthlm sa...

Det går helt enkelt inte att klämma i sig tillräckligt många lussekatter. Jag har försökt. Kram och lycka till med pyntandet.

12/17/2006 1:22 em  
Blogger Christina sa...

pete, men vafan! jaha, men då lever det from nu 3004 kryp i den här lyan, 3000 äckliga, två katter (som också är ganska äckliga) samt två fröknar. ja okejrå, de sistnämnda inte heller helt söta alla gånger.

mo, danke! det blir halmpynt ity katterna inte ska skära upp sig.

12/17/2006 1:44 em  
Anonymous vstk sa...

asså, vilken av genusformarna får vara stjärna?;)

12/17/2006 1:56 em  
Blogger Christina sa...

vet inte... tjejen? vi har spånat fram fantastiska nyårsidéer till de där formarna.

12/17/2006 2:01 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida