torsdag, april 05, 2007

Segt

...klockan passerar just 3:27 piiip och DÄR gick skallen. Jag var på jobbet klockan sju imorse. Vaknade vid fem och kunde inte somna om. Det surrar. Efter ett tappert försök med kudden över huvudet gav jag upp och tog en dusch. Katterna var galna, undrar om jag förstörde deras morgonrutiner. Jag ska gå härifrån snart. Ta mina fetböcker så jag kan plåga mig lite i helgen och sen fara på professorsmiddag. Trevligt, på skärtorsdagen och allt. Idag har jag inte gjort många knop. Eller, jag har ju stirrat in i skärmen hela tiden men jag fattar bara inte. Fast fastare fastast. På svenskat, alltså. Jag behöver kommunalkodas.

6 kommentarer:

Anonymous Erika sa...

Å fina du, en glad-påsk-kram är vad du behöver. I alla fall delvis. Så du får en. Du är smartare än jag, så annat kan jag inte hjälpa dig med.

4/05/2007 4:56 em  
Blogger shirley sa...

BEAUTY! vafan jag skulle skriva nåt men minns ej vad. ehh. återkommer om detta när jag minns.

4/06/2007 5:55 em  
Blogger shirley sa...

kom på! jag blev kallad polymorfisk av en man jag tror jag kan älska i torsdags? ja torsdags. nu undrar jag ta illa upp eller ta som insiktsfullt? vad betyder? du vet ju sånt oftast inbillar jag mig. betydelser alltså. ehh. för övrigt fattar jag inte vad du skriver om jobbet. alltså lite mer sex och galenskap på denna blogg skadar inte min vän. SEX DROGER OCH GALENSKAP. over and out.

s

4/06/2007 5:59 em  
Blogger shirley sa...

insiktsfullt kränkande? vafan kan ej släppa detta, tellin you.

4/06/2007 6:02 em  
Anonymous Filip sa...

Du behover lite pepp-musik!:

http://www.myspace.com/doshanticon

Klicka pa "Um Circles and Squares". Exjobbsdiscot kan borja!

(Ehh, ja exhjobbsfragan far man ju ta tag i snart...vad gor man? hur gar det till? Jag vill vara student 4ever and ever.)

4/06/2007 6:36 em  
Anonymous christina sa...

erika, säg inte sådär. du är en pärla.

shirley, poly=flera, morf=förändra. internet hjärtat, där kan du slå upp saker? jamen jag vet. mer sex, droger och galenskap säger du. I wish. mitt liv är inte vad det var, kan man väl säga. det var det där med flykten. säkertställ t-shirtfärgen.

filip, tack! men du måste ändå nånstans vara galen om du vill vara student 4ever. jag är så jävla trött på det.

4/07/2007 10:16 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida