söndag, augusti 17, 2008

Gjort är gjort

Hej hopp

Såhär va, jag är fortfarande helt slut efter de sista dagarnas strid. Det är som bekant ett krig mot sig själv att tenta. Fredagens skrivning var seriöst som att försöka tenta en annan kurs än den jag pluggat in. Examinatorn hade väl fått ett plötsligt ryck och bestämt sig för att vara kreativ=tentan kändes som en jävla bubblare. Efter det kände jag mig sjukt nedstämd och såklart ville jag bara skrika ut min sorg och ilska över denna världens orättvisor och fara från den satans skitstan. Som tur är hade jag gjort visualiseringsövningar (jag, sanna kallur?) i soffan hemma och lärt mig hur jag skulle agera om det kändes skit. Det funkade givetvis perfekt, NOT! Anyhoe, jag surade till rejält men gick iaf ut och käkade middag med Andy och Jonas på kvällen och fick upp ångan lite. 

Natten mellan fredag och lördag spenderade jag vidare med att, runtrullandes på en absurdt hög luftmadrass på min lillebrors golv, oroa mig för nämna bror. Han undlät sig nämligen att komma hem och rapportera in till sin mama och nerverna utanpå som jag hade gick jag bananas och ba, ÅH NAJ Å NAJ, nåt hemskt har hänt! Helt seriöst fick jag en inblick i fasan med att vara tonårsförälder and it wasn't good I tell ya. Fy helvete. Sammanlagt sov jag kanske fyra timmar och när jag rullade av luftmadrassen from hell klockan sex igår morse kände jag mig extremt sugen på att skriva en tenta till. Tog taxi till tentasalen fö, student style. Men den gick bra! Asså nu vågar jag ju inte ropa hej och eftersom jag var trött som ett djur kanske jag har gjort bort mig helt på den också, men jag hade en bra känsla i maggropen efteråt iaf. Kände mig som ett tomt skal när jag klev ur salen. Tänk om det var min sista tenta någonsin. (Kan inte tro det efter i fredags dock.) 

Därefter blev det buss ned till rese-c och tåg direkt till Pennybridge och bröllopsfest. Tog det lugnt med alkoholen och sådär och somnade i barnhörnan medan lill-Kalle sågade av mig bena med plastmotorsågen. Inatt sov jag tio timmar i sträck men jag är fortfarande trött. Vi ska hänga här i Pennybridge ett par dagar och sen blir det Norge och ölfest nästa helg. Men nu ska jag nog nanna lite mer tror jag, puss och g'natt,

/Gåspennan

1 kommentarer:

Blogger eff sa...

Taxi till tentan!!! Haha!

Snart är det värklighet, m'cher. Balltså!

8/17/2008 8:09 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida