lördag, oktober 04, 2008

Humming one of your songs

Igår såg vi Ane Brun på konserthuset. Hon är för jävla söt men taket lyfte inte. Behållningen var en duett i mitten och sen två stycken med lite mer tempo på slutet. Jag stör också ihjäl mig på hennes körtjej/hippe sidekick. Tror inte vi fick ett enda leende av henne på hela kvällen och på det stora hela är musikaliska tics inte min favvo, speciellt inte om de verkar inövade för att se svår ut. Jag kom på mig själv sitta och längta efter Gillian Welch istället. Idag tar vi tåget mot Pennybridge och stannar över helgen. Det blir tupp i vin! Jag har bara ätit tupp i vin utan tupp med kyckling förut, ska bli spännande (oh detta liv!) att se hur the real stuff smakar. Ha en bra helg raringar, ses snart. Pussar och klem och kos och allt det där.

5 kommentarer:

Blogger Matt sa...

Nu är du ute på väldigt tunn is.

10/04/2008 12:30 em  
Anonymous christina sa...

var du där? jag letade efter dig med blicken. och nej, jag är minsann på tjocka änden av bassängen.

10/04/2008 1:45 em  
Blogger magnus sa...

här försvinner man iväg ett år och vad händer då? ny bakgrundsfärg.. jag blir alldeles förvirrad. vad betyder egentligen detta?

10/04/2008 10:37 em  
Anonymous christina sa...

hej magnus! välkommen tillbaka! det betyder nog inte mer än att jag var uttråkad och försökte frisera om bloggen för att göra nåt nytt. kram kram

10/05/2008 2:26 em  
Anonymous e sa...

åh jag tycker om...lyssnade på [hg] once upon a time. must have been long ago

10/06/2008 9:25 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida