onsdag, maj 13, 2009

Dra mig...

Antar att ni sett det här? Alltså naiviteten, dumheten, cyniskheten, tröttheten. Speciellt det där med bakelsen liksom, OMG vet psykvården om detta?!? Borde vi inte tipsa dem om denna fantastiska man från Täby?

4 kommentarer:

Anonymous Den tjocke konsulten sa...

Inte det brightaste en kommun hittat på men de ska inte missbruka eller begå brott så låt dem hållas. Med lite tur vill inte någon förälder betala för trams, då löser sig problemet av sig självt.

5/13/2009 6:01 em  
Anonymous christina sa...

jag tror inte att såna här problem "löser sig av sig självt". det kommer att lösa sig för att människor med större analytisk förmåga än en ärta kan reflektera kring hur sjukt det är att skicka elvaåringar på färganalys och sen höjer sina röster. tyvärr är det sällan människor med rätt inflytande som besitter den förmågan. om såna här problem hade löst sig av sig självt hade vi inte haft problem, och idioter, av det här slaget år 2009.

5/13/2009 6:57 em  
Anonymous Den tjocke konsulten sa...

Det visade sig som väntat vara en anka (tjänsteman som brett på om en kurs som egentligen handlade om design och mode) och det löste sig självt.

5/15/2009 4:41 fm  
Blogger christina sa...

det löste sig ju inte alls av sig självt, eftersom media var tvungna att ingripa för att få stil på skiten. annars hade ju ankan stått oemotsagd.

5/15/2009 9:56 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida