söndag, april 19, 2009

Ytterligare en examen, och sådär

Min lilla baby! Med betoning på liten. Den här burken är fan inte stor alltså. Jag känner mig som en häftig jätte. Om jag ska skriva min roman på denna får det bli till ett ihoprullningsbart tangenbord att docka. Annars blir det en kort roman.

Jag har haft en vedervärdig helg. Den började som sagt på Gondolen i fredags och efter diverse lyxkonsumtion och en ny datta spankulerade vi vidare till Södra där alla andra barnen var och skålade och sådär. Fint så in i benet. På lördagmorgon var jag alltså lite bakis, men ingen rast och ingen ro hinner man med när Jenny kommer med bil och vi proppar in oss i den, Ida, Elli, jag och Jenny, och far till Bagis och kidnappar Anna. Har man licat så har man, och Anna måste firas. En romantisk weekend för 5 var bokad, på Sigtuna Stadshotell. Receptionen undrade lite över kön och antal, men jag stod på mig angående romantiskt paket nr 1. Champagne, avsmakningsmeny, afternoon tea OCH -tada- ett självspelande piano. Anna var rörd, vi blev mätta och omoralen visste ingen hejd: anklever kan väl aldrig vara ok?

Så, nu, efter denna förfärliga helg, ska jag ägna kvällen åt att ta igen mig. Vi ger IPRED fingret och laddar ner den "senaste" studio Ghibli-filmen. Sen ska jag tvätta händerna i min hotelltvål tills jag ska sova.

1 kommentarer:

Blogger egon sa...

åh men vad underbart! GRATTIS till examen, och den nya kompisen datorn.

4/19/2009 6:48 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida