tisdag, november 23, 2010

Dag 6: min dag

Min dag har sett ut ungefär så här:

Halv nio, kom till jobbet. Vid mitt skrivbord står (minst) tre arga sk medarbetare och undrar varför de inte kan bygga våra applikationer. Eftersom det sista jag gjorde igår innan jag gick hem var att checka in major förändringar i vår byggmiljö känner jag mig träffad. De bränner mitt skägg med sina facklor och sticker mig i baken med sina grepar och jag fixar till det. Allt är frid och fröjd.

Halv tolv, går på lunch med bla Sima som jag träffade på ggm och som verkar asgrym och trevlo. Vi pratar mycket om chili. Jag tipsar om att man inte ska hacka chili och byta tampong för nära inpå. #Fail.

Halv ett, nu händer det grejer. Jag tänker prata med min nya hw-modul för första gången. Jag kopplar ihop den med ett styrkort och går på jakt efter en rs232-sladd som någon stulit. Hittar den, pang in i comporten och tjena hej! Jag kan prata. Tyvärr 1) det är rs232 och inte I2C. Tyvärr 2) Det är ett ascii-interface? Hej trädgårdsslang.

Halv tre, tar en fika med A, min projektledare. Vi pratar om... minns ej. Undviker kaffe eftersom jag fyllt min kvot för dagen. Vill inte bli skakis inför kvällens badmintonmatch.

Halv fem, skriver det här inlägget och börjar packa ihop mig. Ska som sagt dra och spöa upp min sambo på badmintonstadion.

Jag verkar fö favorisera halvtimmar. Dock ej helt empiriskt bevisat. Kl nio ikväll kommer jag tex se på House om inte tv4 ska visa nån hjärndöd hockeymatch eller dyl istället.

1 kommentarer:

Anonymous Megamongot sa...

Det där med chili o tampong ska jag komma ihåg....

11/23/2010 8:21 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida