måndag, februari 20, 2006

Drömmar

Det ska bli vietnamesiska räkor ikväll, i den nya ugnssäkra formen jag fick av G och Mademoiselle. Kokosmjölk, chili, vildris. Mitt hår ser ut som vilt ris. Jag har drömt om att få göra det jag älskar mest idag, en liten tanke gror men jag får se om jag vågar. Först ska jag fara till Lund ett par dagar och hälsa på Rara. Vi ska prata om livet och Boken* och dricka öl i våra bästa kläder. Om dagarna ska jag studera flitigt medan Rara jobbar med sina hemliga tekniska geniala tankar om kablage, och sen får jag kanske med henne hem till helgen. Min hals ska bli frisk och kry igen i Lund, för där i söder är det alltid sommar.

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag har drömt om att få göra det jag älskar mest idag>> Shoot baby, livet och dess drömmar är till för att levas

(låt mig få veta om du, som jag tror, gissar vem som döljer sig bakom den nyantagna pseudonymen)

2/20/2006 5:47 em  
Blogger Chris sa...

I'm with you.

2/20/2006 6:04 em  
Blogger eff sa...

Jag blir så nyfiken när du är sådär hemlig. Det är väl tanken, antar jag. Retsticka där. Men du vågar. Du verkar vara en sån som vågar baserat på vad jag läst...

Hoppas halsen känns bättre. Eventuellt kan du slå i ena lilltån, så tänker du på att den gör ont ett tag och glömmer bort att halsen gör ont. Annars är ju varm choklad en höjdare. Kanske en skvätt av något starkt i också?

2/20/2006 9:22 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida