onsdag, augusti 30, 2006

Åh

Femton sekunders massage, femton sekunders plåga och skuld, en sista sekunds utandning. Jag är tamejfan inte frisk. Min nacke värker, någon ser det, jag har inte ens bett om det, men ändå känns hennes händer som syndens socker på mina axlar. Ta emot kvinna! Varför kan jag inte ta emot? Jag är inte ödmjuk, inte självuppoffrande, inte tyst och still, men jag kan inte med att stå i skuld till någon. Vad är det för jävla upplägg? Herre, det är ju mer än lovligt idiotiskt. Vem som än tutat i mig att det ska vara på det här viset; du och jag och varsin påk här utanför om en timme. Jaha. Men då får jag väl spöa mig själv då.

Fuck.

5 kommentarer:

Blogger Alex sa...

Min klasskamrat masserade mig idag, jag blev förskräckt när hon la sina händer på mina axlar och så självklart började massera min stela nacke. Jag tillät mig slappna av, förbise att hon lika gärna kunde varit en främling och istället välkomnade jag henne till min personligasfär, det var en annorlunda känsla.

8/31/2006 12:04 fm  
Blogger Jenny sa...

Det ar darfor jag inte kan ta emot sex down under, utan att fa daligt samvete. Fan ta det!

8/31/2006 4:57 fm  
Blogger eff sa...

Jenny, kan du inte knulla i Australien?

8/31/2006 9:31 fm  
Blogger vstk sa...

jag gillar att massera axlar, så om jag får göra det är det en win-win-situation. bra va?:)

8/31/2006 9:36 fm  
Blogger Peter Madison sa...

Exakt, vad är det för jävla upplägg kvinna?? Jag kan spöa upp dig lite om det är skumgummipåkar vi har som tillhyggen....

Kram kärlek å hela klabbet

8/31/2006 11:38 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida