onsdag, augusti 30, 2006

Spridda anteckningar

Gosh, varför har de målat Globen röd? tänkte jag från andra sidan Värtahamnen. Är det något sådant där EM eller VM eller HM nu igen? Innan min slöa hjärna fattade att det var en skitstor karmosinröd luftballong precis i siktet framför Globen hade jag hunnit tänka ut minst femton helt befängda teorier om varför de kunde ha färgat in jättebollen.

Bristen på slutledningsförmåga kan ha berott på att jag sprang hem från jobbet idag. Läkaren har ordinerat motion och jag tänkte inte vara den som är den. Således svidade jag om från kontorshora till marathon-maggan och skuttade som ett rådjur hela vägen hem.

Nåja.

Jag lunkade uppför Sturegatan och kryssade mellan kostymer och bärhundar, slank över korsningen vid Valhallavägen och förbi Stadion och hann precis med att nästan bli ihjälcyklad av en fyllgubbe innan jag riktigt kom in i släpet. Men det gick fint. Förutom uppförsbacken från helvetet nedanför Millesgården gick det fint. Det kändes bra att det var benmusklerna som blev trötta först och inte konditionen som tröt. Mukkler har jag aldrig haft men flås däremot.

Så nu har jag duschat, tittat på Vänner, tittat på Simpsons, ätit maten och pratat i telefonen med Emelien och Markusen på Slätten.

Känner för att summera: en bra dag.

2 kommentarer:

Blogger Peter Madison sa...

Najs, det är bra med braiga dagar. Idag har solstrålarna hittat in i varenda signalbana i min hjärna så min summering blir som din:-) Däremot är mitt flås undermåligt......

8/30/2006 8:51 em  
Blogger eff sa...

Jag är mest intresserad av de olika teorierna. Alla minst femton stycken...

8/30/2006 9:28 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida