tisdag, juni 17, 2008

Spökspår

Gah, missade att förra inlägget var nr 1000!!! Hade tänkt ställa till med fest och smälla korkar och allt, så ba, spluff, 1001 nästa. Haha, fatta tråkigt man har om dagens händelse är blogginlägg nr 1000. Det är nästan veckans händelse när jag tänker efter. Jag har ofantligt tråkigt. Idag har jag ägnat fyra timmar åt samma problem (att för hand räkna fram en fouriertransform på en invecklad funktion). FYRA TIMMAR. Om jag löste det? A nänä, jag var tvungen att sätta mig ytterligare en halvtimme efter middan. Nu har det dock gått upp ett ljus, thank god. Sen gick jag och Martin en promenad runt söder och hittade ett häftigt gammalt järnvägsspår som säkert ledde in i värsta spökgrottan under Tanto, men vi var tvungna att gå hem och kolla på Gossip Girl och fotbollen så vi hann inte undersöka klart. Jag ska gå tillbaks dit med en ficklampa en annan dag. Nu har jag ätit upp en skål nötter på typ fem sekunder och bara det tråkiga=fotbollen är kvar. En fick just åka ut på bår, såg ut att göra ont. Jag är specialist på att se ut som jag kollar på matchen men egentligen stirrar jag rakt genom rutan och ser ingenting. Då får man dagdrömma ifred. Har en känsla av att jag redan sagt detta? Jaja. Puss!

9 kommentarer:

Blogger kai sa...

Grattis!

Kan man förmoda att du hittat det gamla spåret under Södersjukhuset? Det var ju tänkt att bli krigssjukhus i berget under och så skulle man köra in de sårade till en station där under och kånka dem på bår uppför trappor(!) till underjordiska operationssalar. Nu blev det aldrig något krigssjukhus där, men det finns hur mycket som helst utsprängda bergrum. Dock torde du få ta med stora dyrkförrådet för att komma in, misstänker jag.

6/17/2008 9:09 em  
Blogger erika sa...

åh, jag har missat att du börjat

måste genast ta igen! eller snart, ska ner på bistron till karlarna (jag brukar vara ensam tjej) och se när italien mosar frankerna. mina kolleger gillade sverigetröjan och jag överväger nu att klä mig som Marianne för att hedra fransmännen. Avklä mig som Marianne.

Blev paellan till din karl god?

6/17/2008 9:17 em  
Anonymous eff i exil sa...

Urban spelunking. Torde vara bättre än transformer och annat.

Transformatorteori är dock ett ämne med inbyggd spänning, tänk på det.

6/17/2008 10:17 em  
Blogger Christina sa...

kai, öh, kan det ha varit det? det låter skithäftigt!

erika, paella? nu är jag glömsk igen.

eff, ibland är du PInsamt sådär nördig.

6/17/2008 10:24 em  
Anonymous eff i exil sa...

nu fouriere...

6/17/2008 11:03 em  
Blogger A.M.O. sa...

Nämen vad är det jag har missat, du bloggar ju - igen! WOW!

6/18/2008 12:55 fm  
Anonymous lars sa...

Det händer saker i dom tunnlarna som man ska akta sig lite för.

Fotograf Leif Claesson har dokumenterat vad som händer i dom tunnlarna i snart 15 år. Han och jag håller på med ett flashprojekt med bilder, ljuduptagningar m.m. från området runt årstaviken.

I tunnlarna håller dom riktiga galningarna till. Ta med en riktigt stor ficklampa nästa gång...

6/18/2008 11:23 em  
Blogger Christina sa...

men lars! fy fan vad scary! jag kommer aldrig gå dit igen om jag inte har en knölpåk och nån form av tårgasspray med mig. hua! men vad spännande ändå, hur kommer det sig att ni håller på med det?

6/19/2008 2:07 em  
Anonymous Lars sa...

Mest för att det är en intressant del av stockholm. En sån där del som man bara tror finns i andra länder, men som så klart finns i alla större städer.

En vacker dag blir det nog en bra site av det hela. Då skickar jag dig en länk.

6/20/2008 10:50 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida