onsdag, juli 09, 2008

Gräset är grönare på andra sidan

Ringer min syster för att be om ett råd. Hon är snäll, svarar, ger mig feed back. Var är ni? Frågar jag. Vi ligger på en ö och solar, säger hon. Inte nån av våra kända, tog en annan. Det låter som himlen i mina öron just nu. Jag vill bara ligga på samma västkustö som hon och tvinga henne att bada fast vattnet aldrig blir mer än sjutton där ute i bandet. Jag vill inte alls sitta här vid matbordet och slå in felsannolikhetsformeln för frekvensskift i skallen. Hur kan jag ha valt det här. Är jag dum i huvudet. När det finns Ösekullen och Håskär och såna som inte är kända på andra sidan landet.

3 kommentarer:

Blogger eff sa...

Fast du kan tänka att du klämmer de här två och räkna på hur mycket peng det ger extra per år och hur många gånger du då kan ta tåg till andra sidan för den pengen.

Bra investering tror jag. Alltså inte dum i huvudet, strategisk.

Och det att du slutför något du faktiskt tagit för dig. Det är mycket värt även om det kanske inte känns så när du sitter där med skolkkval och mattetal.

7/09/2008 10:22 em  
Blogger Christina sa...

tack eff, du är guld.

7/09/2008 10:45 em  
Blogger jonny sa...

haha..känner samma sak baby. sitter å skriver lit e artiklar på redaktionen. för lite verklighet just nu. pratade med en kommunchef på telefon igår. han var full å ute på en båttur. jag kände något slags hopp för välrden just då

7/10/2008 10:08 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida