fredag, augusti 01, 2008

Annars

Generellt suger det just nu och jag är arg, ledsen, trött och ofräsch. Nerverna är trasiga och jag har isklumpar i magen. Det är överjävligt apvarmt, man kan inte tänka och jag har bråkat med min mamma om nåt som känns vidrigt och hopplöst. Jag vill inte ha det här livet som tydligen måste levas efter tusen normer och regler som nån annan har bestämt men jag är för futtig för att bryta mig loss och ta reda på hur jag vill ha det istället. Eftersom jag aldrig kan vara nere utan att också få katastrofdåligt samvete kommer allting över mig på en gång, jag får känsloimplosion och tappar kontrollen.

4 kommentarer:

Blogger S sa...

Darling. Kram.

8/01/2008 1:36 em  
Blogger frida sa...

nu låter jag som världens tönt, men att bråka med mamma är det värsta jag vet. det lyckas alltid vara över en skitsak men som ändå är viktig iallafall för någon av oss och sen blir skitsaken gigantisk ju längre tid man inte pratar med varandra. och så känner man sig såklart som en snorunge, som bråkar med sin fina mamma. åååhh!

8/01/2008 4:34 em  
Blogger Christina sa...

s, puss.

frida, tack. jag håller helt med dig, att bråka med sina föräldrar och speciellt sin mamma är bland det mest störande som finns. vi har ett känsligt förflutet och varje gång vi är oense känns det som om vi trillar in i gamla roller igen. fy fan för det. du är en ängel som berättade om er.

8/01/2008 5:01 em  
Anonymous e sa...

kram

8/03/2008 1:45 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida