torsdag, oktober 16, 2008

Miljövänlig(are) handel

Igår och idag, sjuk på soffan. Jag har inte en näsa, jag har en kran. En jävligt dåligt packad kran för den droppar konstant. Det är ganska trist att inte gå till jobbet faktiskt, vem kunde tro det. Idag gick jag en promenad för att inte glömma bort hur frisk luft känns genom rören. (Mycket vvs-analogier nu, vafals?) Men på mina tio minuter i solen (regnet) hann jag göra nåt grymt, så här kommer lite reklam:

På Östgötagatan mellan Åsö och Bonde finns en liten butik. Det är en butik i all enkelhet, men kläderna är inte för den lilla plånboken. Hur som helst, där inne finns en byteshörna. Detta upptäckte jag alltså idag. I byteshörnan kan man byta plagg med varandra, förutsatt att det man tar med in håller bra kvalité och inte är en urtvättad historia från H&M etc. I somras fick jag överta en helt förtjusande tunika av märket Dagmar av en, eh lång historia men vi kan säg bekant, tyvärr några storlekar för stor. Vidare är jag hopplös, så ibland köper jag saker som är fantastiska i teorin men som när det kommer till kritan inte passar mig. Jag har haft en ljusbrun tunn tvålagersklänning hängande i garderoben sen i juli, men varje gång jag tar den på mig känner jag mig som en fånig sommardröm och byter raskt till nåt svart i jeans istället. Anyhoe, jag tog med den bruna och dagmarhistorien in, och nu hänger istället en fantastisk midnattsblå långklänning här bredvid mig, och på mina förkylda apostlahästar sitter ett par grymma pösbyxor från acne. Alltså fatta?

Det är klart att det kanske inte händer varje dag att man har gamla märkeskläder skräpande hemma, men OM så kan jag bara varmt rekommendera denna fabulösa lilla butik. Sjukt trevlig personal också. Rackarns bananer att jag inte fick med mig namnet på stället bara. Den borde ha adress Östgötagatan 49 typ.

Tjipp och snor.

3 kommentarer:

Blogger eff sa...

Hvorfor ær Aage syk?

Krya på dig, kryckan.

Al min kærlighed.

10/16/2008 8:47 em  
Blogger egon sa...

smart grej. tack för tipset!

10/17/2008 8:15 fm  
Anonymous christina sa...

eff, tack raring.

egon, de nada! lust förresten att ta en fika nån kväll framöver?

10/17/2008 12:35 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida