onsdag, augusti 19, 2009

Extreme ffs!

Eh, jag har sprungit 1,5 mil i fucken* terräng. Jag och H dräpte den idag efter jobbet. Det kändes faktiskt ganska juste precis just då och jag kunde spurta på slutet etc etc, men NU. Omg, min bak. Så 'scuse me men jag ska gå och dö i sängen nu.

Ps. Hillegren???!!1? Etikettsregler alltså.

*som Vernon Little hade sagt.

5 kommentarer:

Anonymous e sa...

det är verkligen en helt annan sak att springa i terräng än på väg; man tror det inte innan men ack... i brist på terräng kan man leka att stan är terräng och springa upp och ner för trappor, göra studshopp upp och ner på små betongpelare etc.

I vilket fall är jag djupt imponerad och tror att du kommer regera på tjejmilen. Vad är målet? 50? 45?

har insett (blivit påmind..) att jag lovat en kollega att springa paris maraton nästa år. Förstår inte hur det ska gå till, men om jag anmäler mig så snart man kan kommer jag inte kunna med att hoppa av. Genuin löparglädje, eh not.

8/20/2009 12:31 fm  
Blogger christina sa...

e, jag tänkte på dig när jag kutade omkring där i skogen! vi tog den (extremen heter den alltså) på 1.46 och jag är typ galet nöjd, men så funderade jag på dinhalvmarantid där på 1.36 och började typ garva för mig själv. du är så jävla grym =). men jag tror inte jag kommer ner på mer än 55 på tjejmilen, inte en chans.

8/20/2009 9:17 fm  
Anonymous e sa...

jag kan ju lugna dig med att jag inte heller skulle springa en halvmara på 1.36 idag:) Sist jag sprang - 1.5 år sen - var jag på 1.45 eller nåt sånt tror jag.

Sånt där får man ju inte säga öppet men det verkar råda någon sorts omvänt linjär relation mellan vikt och tid där, åtminstone innanför vissa gränsvärden:)

8/20/2009 9:32 fm  
Blogger christina sa...

tur att du bara skrev det då, hehe. fast jag väger BRA mycket mer nu och jag springer fan så mycket snabbare. det är liksom också himla fint att ha en energidepå att ta av.

8/20/2009 9:57 fm  
Blogger Skinhead Barbiedoll sa...

Hillegren är ett stort jävla PS i allas liv.

8/24/2009 2:50 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida