söndag, juni 13, 2010

Köp anteckningsbok. Lägg bredvid sängen.

Igår kväll: kom på världens mest fantastiska romanidé. Idag: poff borta gone. Jamen det är KLART att det kanske inte var det bästa sen Madame Bovary, men det var en pretty enough jävla idé och nu är den borta för alltid. Jag blir inte författare när jag är stor. Över detta gråter jag en skvätt och känner mig som en allmänt usel människa som inte törs. Vad håller jag på med egentligen. Jag copy-pastar case i långa switchsatser och går på möten med gubbar, det är vad jag gör. Meanwhile in the universe: life goes on.

4 kommentarer:

Anonymous e sa...

om det var det bästa som hänt sen Madame Bovary får du allt ta i lite mer vännen min - och det tvivlar jag inte en sekund på att du kan. Kanske är Madame Bovary bra, jag orkade inte utan tröttnade medan hon ruttnade. Ryck upp sig kvinna!

Däremot uppmuntrar jag dig att köpa det där blocket . eller varför inte spela in det på en diktafon/telefon/pojkväns internminne? Jag vill nämligen hemskt gärna läsa din bok!
pus

6/14/2010 8:14 fm  
Anonymous Björn sa...

Switchsatserna borde gå att komma undan med någon form av visitor-pattern... Vänta, jag kanske valde fel problem att fokusera på. Snark.

6/14/2010 2:11 em  
Blogger eff sa...

GLÖM INTE BREAK FÖR GUDS SKULL!

6/14/2010 4:03 em  
Anonymous christina sa...

e, jo asså jag gillar ju den mycket. om jag skriver en bok ska du få den.

björn, haha =)

eff, break är för mesar...? men okejrå, för din skull.

6/15/2010 9:33 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida