torsdag, februari 23, 2006

Sydligare betraktelser

Några snabba från Nordtyskland:

Det är nästan vår i Lund. I alla fall var det vår i luften när jag gick ner till stationen i eftermiddags. Torr asfalt var det ju ett tag sen man såg.

Oproportionerligt många heter Mårten och har utstående tänder.

Små lundensiskor pratar väldigt högt och energiskt. Speciellt de på tåget. Speciellt de bredvid mig. Det kan förvisso vara ytterligare ett utfall av mitt OBMS*.

Under gårdagens hockeymatch spanade Rara in en snygg hockeyryss i rutan. Snygg, hockeyspelare och ryss... det är typ tre disjunkta mängder.

Anyways, är åter i Linköping.

*Odd Ball Magnet Syndrome

6 kommentarer:

Blogger eff sa...

Torr asfalt? Tänk när de sedan sopar upp allt grus också. Åh, torr, slät asfalt... Nästan erotiskt, det.

Hur är gåstätheten? Jag läste någonstans att det finns mer än en gås per kvadratmeter i Skåne...

Mängdlära. Underbart.

2/23/2006 9:24 em  
Blogger Christina sa...

borträknat mårten gås samt två små flickor var det knappt en fågel i sikte i lund. vidare kan jag rapportera att det var sopat. gäss, liksom.

2/23/2006 9:27 em  
Blogger eff sa...

Åh, inget grus heller? Gäss indeed...

2/23/2006 10:12 em  
Anonymous odenplan.nu sa...

Har dom inte sån däringa fågelinfluensa i Skåne? Kan vara därför. Här hemma är allt som vanlit. Riche står kvar. Trots "det stora avslöjandet"...Love back/M

2/24/2006 12:33 fm  
Anonymous ely sa...

rantade tydligen in i ordvitsarnas okrönta paradis när jag skulle roa mig med dina bloggkommentarer en solig fin fredagmorgon nere i frankfurt. igår blev det finöl på irlänsk pub (tydligen så dricker man inte så mycket öl här, man dricker apfelwein, något som smakar ungefär som utspädd cider dvs inte någon höjdare, sedan snappsar man calvados och äter mispelchen- det senare är en frukt som jag inte lyckats identifiera). samtidigt försökte vi få pubpersonalen att sätta på curlingen och hävde nachos. sedan åt vi schnitzel och pommes tills vi fick ont i hjärtat och drog hem och däckade... vilken dag.

2/24/2006 9:25 fm  
Blogger Ms.Take sa...

Ooooh, välkommen hem! Ingen tid för Västkustbesök på denna resan, märkte jag. Hoppas du njöt hejdlöst - gäss, ankor och gåsmor till trots ;)

2/24/2006 10:26 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida