tisdag, februari 21, 2006

Oförmögen

Jag exalterat vid skafferiet: Oh, det här kaffet, jag döör. Nymalet kaffe luktar så gott att man kan bli kåt för mindre.

Relativt ny bekant dröjande från andra sidan köket: ... ... ... mjölk?

Varför kan jag aldrig hålla käft? Varför är inte mitt talorgan förknippat med lämpligt hjärncentra? Min tunga tycks oftare än bekvämt vara direkt kopplad till centrala ryggmärgen. Inget passerar skallen, jag bara pladdrar. Jag och Mademoiselle lider av samma syndrom. Om du har sagt något dumt, säg något ännu dummare så glömmer de bort det första! Trampa vidare genom klaveret med dina stålhättade tossor och få det att låta så att Mozarts valthorn skrynklas, Brahms vrider sig i jorden.

Sen kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle spela på något kvinnligt (varför skulle det vara kvinnligt att rodna?) och verka söt eller låtsas som ingenting och bara fortsätta att ta plats som vore det självklart. Om jag inte vore en så pryd varelse hade jag åtminstone försökt ge det senare en chans.

9 kommentarer:

Blogger A. sa...

Det är sedan länge vetenskapligt bevisat att de som tänker länge innan de pratar inte har lika roligt som vi som pratar utan att tänka.

Och fel saker går bara att säga i fel sällskap :-)

2/21/2006 11:28 fm  
Anonymous Anonym sa...

Jag har en vän som jävlarimig har social panik. Han är en mästare i att hitta otrampade klaver där han kan ta ut stegen och ALLTID försöker han släta över den ena klumpigheten med en ännu värre. Mycket roande på avstånd.

Eller vad sägs om följande, yttat till en tjej som lagt på sig några kilo sen sist:

"Nämen heeej! Vad..........kort..........du har blivit!

Ridå.

2/21/2006 2:16 em  
Blogger Chris sa...

snyggt, sa vargen. verkligen bra räddat.

2/21/2006 2:25 em  
Blogger eff sa...

Han borde ju uppskatta det hela, kan jag tycka. Jag menar, det blir ju aldrig tråkigt om du ständigt häver ur dig diverse ickelinjära klavertramp. Flera resor bättre än att bara säga "gott kaffe," åtminstone.

2/21/2006 3:05 em  
Blogger Liza sa...

Jag vet hur det är, är likadan själv. Får ständigt förklara mina uttryck och påståpenden...

Tack fö tipset om porslinet förresten - ska dit och kika så fort CSN behagar fylla mitt konto.

2/22/2006 12:38 fm  
Anonymous Anonym sa...

längtar tillbaka till dina finbönor.. kaffet här är crap.. så om jag lämnar testy meddelanden nu när jag är i frankfurt så beror det på det. fuck alltså, värre än usa, där finns ju iaf starbucks. här är man stuck med nån skit som tyskarna kallar latte macciato. det är varken en latte eller en macciato utan något sjaskigt mellanting som inte smakar ett skit. en espresso, en espresso, mitt kungarike för en espresso. kanske ska gå ut och kränga min laptop för en finlatte doppio på lunchen...

2/23/2006 9:44 fm  
Blogger Chris sa...

shit, världen går under. tyskarna dricker kass kaffe och lundarna ser inte kloka ut. jag äter gröt. shit.

2/23/2006 7:52 em  
Blogger Babushka sa...

Men pööörleeeeseee...
Människan ska väl fasen var GLAD att du vet vad kåt betyder?!

Kan man inte ta det så har man nog lite hangups vad gäller rullandet i sänghalmen.

Nymalt kaffe blir man faktiskt nästan kåt av...precis som nybakta scones.

2/24/2006 3:14 em  
Blogger Chris sa...

javisst! han hade faktiskt närvaro att skratta, men jag vet inte om det var med eller åt. blyga är vi varken eller. scones, å. har jag mjöl...?

2/24/2006 3:39 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida