torsdag, april 20, 2006

Fredhällen, thank God

Om det hade undgått någon har jag varit så less idag att nere doesn't even begin to add up. Situationen avhjälptes emellertid med en tröstmiddag i M:s sällskap samt där på följande bilresa ackompanjerad av inga mindre än mina svunna barndomsidoler hårdrockarna tillika sätt-sprätt-på-en-miljonarna Europe. Om man kör mellan Linköping och Stockholm finns det ungefär ingenting att se förrän man når Södertälje, och det säger nu väldigt lite om Södertälje snarare än något om sträckan i övrigt. Däremot fascineras jag varje gång av att man tycks kunna svänga av mot Katrineholm var än i Sverige man befinner sig. Att alla vägar bär mot Rom är helt enkelt inte ett modernt gångbart. Planet som ska landa på Arlanda och komma från just Rom är hur som helst gräsligt försenat. Stackars M. Det enda jag vill är att dricka sprit.

9 kommentarer:

Blogger eff sa...

Alltså, Nyköpingsbro är sjukt underskattat. Sveriges äckligaste schnitzel är fan inget att fnysa åt. Och få saker är så öststatssexiga som OKQ8-macken som ligger där brevid.

Må väl, finaste. Ta hand om dig. Du är bra, glöm för i helvete aldrig det. Du är bra.

4/20/2006 11:24 em  
Blogger eff sa...

Så det så.

4/20/2006 11:48 em  
Blogger Ms.Take sa...

And then some.
Förresten är sprit bra. Min lever kommer att finnas kvar i 1000 år, minst, långt efter att jag är död kommer den att ligga där i graven i full hälsa - eller ohälsa, spritinpackad.

Inte stackars M. Stackars dig. Lite FÅR man tycka synd om sig själv när det gör ont. Man måste få värka ut, annars blir det aldrig bra.

Men du vackra, det blir bättre. Till slut blir det bra, för du är bra som du är, precis som du är.

Så det så...

4/21/2006 12:04 fm  
Anonymous Syster C sa...

Feel better sis. Tejpa upp hopp på väggarna och häng drömmar i taket.

pst, jag har glömt ett lösenord till ett viktigt dokument. Hur gör jag nu? hmpf.

4/21/2006 12:48 fm  
Anonymous liten liten tös sa...

Ma cherie, följ med mig någon gång och drick vin där jag gjorde det idag. Ur nappflaska. Med den härliga prisfilosofin 6€ för var och ens första flaska, 3€ för den andra..vill du vara med och undersöka vad de tar för den tredje?

För övrigt med kypare vars mål var att vara så otrevliga som möjligt, men som artigt hjälpte alla damer att klättra över bordet för att nå in till bänken vid väggen.

Till sist. Men inte minst. Jag. Åt. Ostfondue. I'm still alive and when you take me in your arms and hold me tight, I know it's gonna mean so much tonight. Imorgon är en annan dag.

Ännu sistare. En sångtext till, tror inte det är din artist men gammal är äldst:
I don't need your sympathy
There's nothing you can say or do for me
And I don't want a miracle
You'll never change for no one
.
Och så vidare. Läs hela texten, sug åt dig och vet att du är stark nog.

4/21/2006 1:27 fm  
Anonymous mjg sa...

Betyder det att det inte blir något av med kyssandet av vackra män och Life 2.0?

Det där med Katrineholm är ju lätt att förklara. Allt är Goran P fel.

4/21/2006 7:43 fm  
Blogger Christina sa...

alla: kärlek i evighet, amen. sis, hopp på väggarna, check. jag älskar dig.

ostfondue! helt underbart. de vackra männen tycks inte kunna bibehålla gåspennans intresse mer än fåtal minuter. men ni hörde väl att jag ljög när jag sa stryk dem, va? herre det kommer jag aldrig att lyckas med.

4/21/2006 9:08 fm  
Anonymous knyttet sa...

jag prenumererar på någon sorts nyhetsbrev från Bonniers, har tänkt trycka på unsubscribe många gånger men det kommer lite lustigheter ibland som får mig att låta bli.

Dagens ämnesrad: Sjuk av kärlek? / Vild jakt på män

Senare i mailet går bl a följande att läsa:
"Men även om forskningen i dag har erkänt förälskelse som en universell företeelse är det stor skillnad på hur den uppfattas i olika kulturer. Fulbe-stammen i Kamerun likställer exempelvis förälskelse med sjukdom och ser den som ett socialt handikapp. I Indien anser majoriteten fortfarande att ett arrangerat äktenskap har större chanser än ett kärleksäktenskap."

Go Fulbe!

4/21/2006 10:15 fm  
Blogger Christina sa...

men baby, jag är ju labil. bör du verkligen berätta sådant för mig? jag tappar den lilla tron jag har.

4/21/2006 10:41 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida